Studentie, Social & Cultura

Bal Caritabil în beneficiul Institutului Inimii „Nicolae Stăncioiu” Cluj! Se doreşte achiziţionarea de aparatură medicală în valoare de 500.000 de euro

Nicolae Stăncioiu

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca, având ca partener principal Kaufland România, organizează evenimentul principal de fundraising al proiectului Bring the Change, Balul Caritabil pentru Sănătate în data de 21 octombrie, de la ora 20.00 la Restaurant Da Vinci.

Beneficiarul în acest an este Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu, pentru care dorim să strângem fondurile necesare achiziționării de aparatură medicală în valoare de 500 000 Euro (Ecograf 4D, set chirurgie minim invazivă, aparat de circulație extracorporeală).  Sumele obținute în urma balului caritabil vor fi folosite pentru a declanșa un proiect de achiziții pe bază de fonduri europene nerambursabile” au declarat reprezentantii Organizației Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca.

Seara va fi presărată cu momente artistice, o ambianță de muzică clasică asigurată de un cvartet muzical de primă clasă, licitații cu obiecte de artă și multe alte surprize.

„Sperăm că solidaritatea față de cauze nobile ne va mobiliza pe toți să credem în lucrurile pe care le putem schimba în bine în societatea noastră în plină dezvoltare și renaștere ideologică. Invitațiile se pot achiziționa de pe site-ul www.bringthechange.ro” au adaugat organizatorii evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de