Uncategorized

Balul Balurilor UBB Cluj va avea loc pe 14 ianuarie

balul balurilor ubb

In acest an, Balul Balurilor UBB Cluj va avea loc pe 14 ianuarie, de la ora 21, in Club NOA din Cluj.

Evenimentul dedicat studentilor tuturor facultatilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj are loc anual, acesta fiind organizat de OSUBB (Organizatia Studentilor de la Universitatea Babes-Bolyai). In acest an, din cauza unor alegeri interne, OSUBB nu a mai avut timp si resurse umane pentru a organiza respectivul eveniment. Astfel, „High Life Events” alcatuit din studenti ai UBB, unii dintre acestia si membrii OSUBB/ASB, nu au ramas indiferenti si au hotarat ca traditia trebuie continuata.

In cadrul Babes-Bolyai Cluj-Napoca exista 21 de facultati, dintre care patru sunt de Teologie (acestea nu organizeaza concursul de Miss&Mister). Prin urmare la Balul Balurilor UBB Cluj concureaza 17 perechi, insa pana in ziua balului vor ramane doar 7 perechi, deoarece organizatorii vor organiza o preselectie.

Cele 7 perechi care depasesc faza preselectiilor vor trece, pe 14 ianuarie, prin patru probe: o proba pe care o vor pregati „de acasa” si trei probe surpriza care vor fi anuntate pe loc.

Cele 3 probe vor fi dinamice, pline de dexteritate si vor implica si publicul. Vom pregati o multime de premii si surprize pentru participanti si, mai ales, pentru Miss&Mister UBB Cluj” a declarat pentru Cluju.RO fondatorul High Life Events, Rares Alex Pop.

Invitatii speciali la Balul Balurilor UBB Cluj sunt Kamil S., Alex Birsan si MC Rosso.
BILETE: In avans – 15 LEI /// La intrare – 20 LEI. Contact & info: Andrei – 0748501566 / Rares – 0740565351Lasă un răspuns

Site creat de