Uncategorized

,,Banca de alimente FSPAC CLUJ” – ajutor pentru familiile nevoiaşe

Afis Banca de Alimente page 001

Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB, organizează ,,Banca de alimente FSPAC”.

Programul face parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate şi implicare socială, sub titlul „Studenţii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate” şi este organizat în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.

          ,,Banca de alimente FSPAC″ este un proiect inovativ, inclus în seria campaniilor anuale desfăşurate în cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilieş. Astfel, în perioada 23 noiembrie 2015 – 04 decembrie 2015, în intervalul orar 10.00-16.00, în holul FSPAC (str. Traian Moşoiu nr.71), se va derula ,,Banca de alimente FSPAC″, în cadrul căreia doritorii vor putea dona alimente neperisabile pentru familii nevoiaşe.

Prin intermediul cursului de Responsabilitate socială corporatistă (CSR) se urmăreşte implicarea studenţilor în campanii de CSR, ce se vor axa, în acest an, pe subiecte de alimentaţie, nutriţie, sănătate fizică şi psihică.

,,Prin evenimentele pe care studenţii le vor implementa în oraşul Cluj-Napoca dar şi prin implicarea cadrelor didactice şi a studenţilor, ne propunem să strângem alimente neperisabile ce vor fi apoi donate unor cazuri sociale, de către partenerul campaniei noastre, Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca″, a declarat lector. dr.  Veronica Ilieş, iniţiatoarea acestor campanii.Lasă un răspuns

Site creat de