Din Zona, Politic

Bani de la Guvernul Romaniei pentru drumurile judetene si comunale din Cluj

Bugetul Municipiului Cluj-Napoca

Guvernul a decis miercuri, 19 august, repartizarea pe judete a sumei de 300 de milioane de lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale. Din aceasta suma, 7.163.000 de lei revin judetului Cluj. Hotararea de Guvern a fost initiata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Consilierul judetean PSD, Remus Lapusan, a precizat faptul ca ar trebui urgentate lucrarile de reabilitare şi modernizare la trei dintre drumurile judetene care se afla intr-o stare avansata de degradare. Este vorba de DJ 161K: DN 16 care trece prin localitatea Barai din comuna Caianu, DJ 161D, care traversează localitatea Nireș din comuna Mica si drumul care trece prin localitatile Sanboieni – Sanmartin – Targusor.

„Ulterior publicarii acestei hotarari in Monitorul Oficial, repartizarea in cadrul judetelor se va face prin hotarari ale consiliilor judetene, dupa consultarea primarilor, in functie de lungimea si starea tehnica a drumurilor”, precizeaza Guvernul.Lasă un răspuns

Site creat de