Din Oras

Bărbat din Cluj-Napoca, amendat după ce a fumat într-o cafenea

fumat spatiu public

La sfârşitul săptămânii trecute la dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia locală s-a înregistrat o sesizare telefonică privind nerespectarea prevederilor legale în legătură cu fumatul în spaţiile publice închise, într-un local de alimentaţie publică situat în Piaţa Gării nr. 4-5.

Ca urmare a acestei sesizări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială s-au deplasat operativ în teren şi au constatat faptul că în incinta unităţii de alimentaţie publică din Piaţa Gării nr. 4-5 (cafe-bar), aparţinând de S.C. Gronemi S.R.L., o persoană fuma, fără să respecte prevederile art. 10 lit. a, coroborat cu art. 3, alin (1) din Legea nr. 349/2002 cu modificările şi completările ulterioare. În consecinţă, persoana fizică a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 100 lei, iar societatea comercială în cauză a fost sancţionată cu amendă de 5.000 lei, fiind la prima abatere.

Numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale, 0264/598784, rămâne în continuare la dispoziția celor care doresc să semnaleze anumite situații. Acest dispecerat funcționează 24 de ore din 24.Lasă un răspuns

Site creat de