Uncategorized

Bărbatul care a vizitat toate ţările lumii recomandă Transilvania ca destinaţie ce nu trebuie ratată

gunnar garfors www.cluju .ro

Norvegianul Gunnar Garfors, bărbatul care a călătorit în toate statele din lume până să împlinească 37 de ani, recomanda Transilvania ca destinaţie ce nu trebuie ratata de pasionaţii de călătorie. România se află pe primul loc în clasament norvegianului al celor 12 ţări pe care toată lumea ar trebui să le viziteze la un moment dat în viaţă.

Transilvania, foarte cunoscută pentru castelele sale, munţii săi şi, desigur, Dracula, vă va ului. Nu uitaţi de petrecerile din capitala ţării, Bucureşti. Iar românii ştiu şi cum să producă o bere grozavă„, spune Gunnar Garfors, citat de businessinsider.com.au.

Clasamentul ţărilor pe care toată lumea trebuie să le viziteze la un moment dat în viaţă, potrivit lui Gunnar Garfors, este continuat de Madagascar, Islanda, Vietnam, Kârgâzstan, Kiribati, Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Norvegia şi Uruguay.

Gunnar Garfors, în prezent în vârstă de 40 de ani, a vizitat 198 de ţări ale lumii înainte să împlinească 37 de ani, potrivit site-ului american Business Insider, citat de MEDIAFAX.

În 2012, Gunnar Garfors a vizitat cinci ţări de pe cinci continente (Asia, Africa, Europa, America de Nord şi America de Sud) într-o singură zi, performanţă pentru care norvegianul a intrat, în 2014, în Cartea Recordurilor Guinness.Lasă un răspuns

Site creat de