Social & Cultura

Bariere automate pentru acces operațional

Bariere automate

Noile bariere automate au un preț potrivit pentru fiecare buget și sunt clasificate în mai multe tipuri. Acestea diferă prin viteza de deschidere, intensitatea muncii și lungimea brațelor. Deși fiecare proprietar de parcare urmărește o barieră perfect funcțională, cu un preț sub medie, majoritatea vizează producători cunoscuți care promit mai multă calitate, în timp ce mulți consumatori continuă să se bazeze pe soluții bugetare. Raportul bun dintre bariere automate de parcare și preț apare după evaluare și consultare profesională. 

Bariere automate – Caracteristici

O barieră automată are sarcina de a limita accesul autovehiculelor în parcare. Există modele cu sisteme suplimentare de control al accesului. Comutatorul cu deblocare electronică poate fi cu carduri magnetice, cipuri, etc. Partițiile automatizate și soluția pentru economie nu sunt o combinație foarte bună.

Proiectarea și construcția mecanismului sunt cruciale la cumpărare, deoarece funcționarea îndelungată este importantă pentru orice punct de control. Capacitatea de a alege cel mai eficient dispozitiv este de două ori mai mare, dacă ai încredere în competențele unui specialist.

Bariera automată de înaltă calitate îndeplinește o serie de parametri. Funcționează sub sarcină de intensitate mare – fiecare barieră este activată la viteză maximă în momentele de vârf, oferind până la 500 de cicluri în 24 de ore.

Modelele de calitate arată o viteză de deschidere de 90 de grade – de la 3 la 5 secunde și funcționează în absența energiei electrice, utilizând un UPS extern sau încorporat. Au prize pentru montarea unui semnal luminos montat pe braț, iar greutatea variază în funcție de caracteristicile fiecărui produs.

Bariere automate – Specificații tehnice

Modelele automate îndeplinesc specificațiile tehnice obligatorii. Se compun din anumiți parametri diferiți pentru fiecare model: tensiunea de alimentare a controlerului, tensiunea motorului după controller, încărcarea în cablajul periferic după controller, cablu de alimentare, numărul de fotocelule și tensiunea normală de alimentare la barieră – 230 V. De asemenea, poți alege o barieră clasică, de parcare cu infraroșu, conform celor mai noi standarde de calitate.

Barierele de parcare automate sunt proiectate pentru a controla trecerea autoturismelor pe teritoriul companiilor industriale, centrelor de afaceri, satelor de vacanță, complexelor rezidențiale, parcărilor publice cu acces limitat și altor locuri. Implementarea unei astfel de facilități necesită intervenția unui profesionist precum bariereacces.ro. Aici ți se oferă o gamă largă de bariere de parcare, a căror fiabilitate și eficiență sunt garantate prin numeroase teste.

Barierele automate pe care le vei primi, se caracterizează prin productivitate ridicată, viteză mare de deschidere a brațului și stabilitate maximă, garantând o funcționare fără probleme în aer liber în toate condițiile meteorologice.

Barierele furnizate și instalate de bariereacces.ro au un servomotor extrem de eficient, construcție simplă și fiabilă, panou de control rezistent la temperaturi ridicate, design modern al interfeței, viziune atractivă și braț lung sau scurt rezistent la impact.Lasă un răspuns

Site creat de