Sport, Important

Baschet. U-BT Transilvania a câștigat Cupa României pentru a treia oară consecutiv (VIDEO)

U-Banca Transilvania cupa romaniei

U-Banca Transilvania a câștigat pentru a treia oară consecutiv Cupa României, în urma finalei cu CSM CSU Oradea de la Sfântu Gheorghe.

E greu de vorbit după un asemenea meci foarte tensionat! Oricare echipă putea câștiga, a fost un meci de o combativitate ieșită din comun, ambele echipe și-au dorit enorm victoria, s-a văzut! Totul a fost decis de apărări, de o intervenție sau alta în apărare, scorul a fost mic, minute bune în sfertul al patrulea nu a reușit nimeni să înscrie. În astfel de jocuri, cine reușește să stea mai tare din punct de vedere mental, să fie mai echilibrat, reușește să câștige. Evident, am avut șansa noastră cu coșul în ultima secundă a atacului al lui Lasan, un coș foarte important, au avut și ei un șut pe care l-au ratat… Acesta este sportul și mă bucur că am ieșit noi învingători!” a declarat Mihai Silvășan, antrenor principal U-BT Transilvania.

”A fost un meci greu, ca orice finală! Am început foarte bine partida, am fost tari mental și ne-am făcut un avantaj de 10-15 puncte, după aceea ne-am relaxat, dar contează faptul că în sfertul al patrulea ne-am revenit și am câștigat acest meci” a declarat si Kuti Nandor, jucător U-Banca Transilvania.Lasă un răspuns

Site creat de