De Vazut, Important

Bătaie cu apă în Piaţa Unirii din Cluj! Vor participa și tineri din Mexic, Tailanda și Egipt

Bătaie cu apă

Pregătește-te pentru o vară multiculturală! AIESEC Cluj-Napoca pune la cale o mulțime de surprize! AIESEC este cea mai mare organizație de tineret din lume, care oferă oportunități de leadership și de dezvoltare personală și profesională în străinătate.

„Pentru început, te invităm să te răcorești alături de noi, la o bătaie cu apă” transmit organizatorii.

Însă, aceasta nu va fi o simplă bătaie cu apă, vei avea șansa de a te distra și de a relaționa cu oameni de pe toate continentele. Este momentul să dărâmăm barierele și să cunoaștem oameni deosebiți, ce provin din locuri deosebite, cu o cultură inedită.

Pentru mine, experiența de până acum pe care am trăit-o în Cluj a fost una specială, în care am ajuns să descopăr oameni minunați din toate colțurile lumii și prin care am ajuns să mă descopăr și pe mine însămi. Sunt nerăbdătoare să cunosc cât mai mulți tineri clujeni, deoarece sunt oameni frumoși și deschiși, de la care am multe de învățat. Și care ar fi cel mai bun mod de a ne apropia, decât printr-o activitate plină de energie, care ne va răcori în aceste zile călduroase, care pentru mine sunt o noutate?” a declarat o studentă entuziasmată din China.

Participarea la acest joc este deschisă oricarui tânăr, copil sau adult, oricărei persoane dornice să se destindă într-o zi călduroasă de vară. 52 de tineri din țări precum Mexic, Tailanda și Egipt te vor așteaptă să petreci alături de ei, în 5 Iulie, între orele 16:00-18:00, în Piața Unirii.

Pentru mai multe informații poți accesa:

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1646541722333115/

Pagina de facebook a organizatiei: www.facebook.com/AIESEC.ClujNapoca2 Comments

    1. Unde ai vazut vreo mentiune legata de bani de la primarie? A fost eveniment organizat de AISEC. Daca nu stii despre ce asociati este vorba iti recomand sa cauti pe Google.

Lasă un răspuns

Site creat de