Social & Cultura, Important

Bătălie pe ritmuri rock în Parcul Cetățuie pentru marele premiu de 1000 de Euro

Afis Jaxx Rock Battle 20 22 Mai 16

Jaxx Rock Battle și-a ales concurenții și dă start competiției pe 20 Mai 2016 în cadrul Zilele Clujului 2016 – Orașul Trăiește. Evenimentul organizat de Jaxx American Restaurant împreună cu Bigtime Production se va desfășura în perioada 20 – 22 Mai în Parcul Cetățuie unde clujenii și nu numai vor putea să își susțină favoriții în câștigarea pentru marele premiu de 1000 de Euro.

Aflat la cea de a patra ediție, Jaxx Rock Battle a devenit un eveniment reprezentativ pentru tinerele talente, astfel încât anul acesta vor concura 20 de trupe din întreaga țară.

“Ne bucurăm nespus de mult că publicul și cei pasionați de muzică au înțeles inițiativa noastră și că anul acesta am reușit să ne depășim limitele prin intermediul acestui eveniment. Ne dorim în continuare să ducem mai departe misiunea începută încă de la prima ediție, aceea de a contribui și de a consolida comunitatea rock din țară. Astfel, anul acesta prin parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca vom putea oferi un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock, de la cei mici, până la cei mari.” – Ariadna Zaharia, Project Manager.

Ediția de anul acesta a Jaxx Rock Battle îi va avea în juriu pe: Aminda (vocal coach și participantă la Vocea României), Patriciu Pop (pianist, producător muzical, vocalist şi orchestrator), Dudu Isabel (solistul trupei Seven, interpretul rolului Judas din musicalul Jesus Christ Superstar), Răzvan Krivach (câștigător al Cerbului de aur, membru al trupei Seven și prezență cunoscută pe scena marilor festivaluri de muzică din România) Richard Bordea (chitarist, absolvent al Academiei de Muzică „Berklee College of Music” – secţia guitar tehnique şi compoziţie muzică de film şi televiziune, membru al trupei Costi Cămărăşan Band) și Tudor Runcanu (realizator de emisiuni radio, muzician).

https://www.facebook.com/events/1713392018874058/permalink/1722788507934409/

Conform tradiției, anul acesta competiţia Jaxx Rock Battle a pregătit și câteva momente muzicale speciale pentru publicul prezent la eveniment, concerte cu foștii câștigători Jaxx Rock Battle, dar și multe momente inedite dedicate publicului larg precum: activități și workshop-uri creative, rock fashion și multe alte surprize. Așadar, Start la Jaxx Rock Battle!

Pentru mai multe detalii și informații accesați: https://www.facebook.com/Jaxx.American.Restaurant


Boiler Plate

Bigtime Production este o companie din Cluj Napoca cu o echipă dinamică, pasionată de muzică şi evenimente. „Ne place munca în acest domeniu şi suntem norocoşi că putem lucra într-un mediu în care satisfacţia este dată de tipul proiectelor în care ne implicăm” Jaxx Rock Battle – we will rock the city!

Jaxx American Restaurant

Jaxx American Restaurant este un bar cu o puternică personalitate, dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock, ce se regăsesc în valorile, atitudinea și simbolurile acestui stil de viață.

Contact:

Mihai Oprean – Project Manager Jaxx Rock Battle

0753638006

marketing@bigtime-production.com

Ariadna Zaharia, Project Manager Jaxx Rock Battle

0756 136 948

zaharia.ariadna@jaxxrestaurants.roLasă un răspuns

Site creat de