Din Zona

Bateriile auto nemtesti, mereu in topul cautarilor

Bateriile auto nemtesti

Soferii sunt asaltati in ultima vreme cu reclame de tot felul la tipurile de baterii auto pe care, „obligatoriu” (dupa parerea fabricantilor!) trebuie ca sa si le achizitioneze cat mai curand.

Din nefericire, aceia care se ghideaza intotdeauna doar dupa preturile promotionale pot avea surpriza neplacuta de a-i lasa acumulatorul masinii taman atunci cand se asteapta mai putin, iar cheltuiala ulterioara va fi mult mai mare decat daca ar cumpara de la inceput un produs de calitate.

Exista ideea ca marcile nemtesti sunt cele mai bune, ca orice produs german este sinonim cu o calitate desavarsita, cu o fiabilitate exceptionala.

Nu intotdeauna este asa, dar daca un conducator auto se orienteaza spre modelele de baterii de la Bosch cu siguranta nu va gresi.

poza com 12.13vrumauto cluju.roAvantajele unei baterii auto Bosch:

1) Deoarece consuma foarte putina apa nu au nevoie de mentenanta.

2) Siguranta maxima in timpul incarcarii, transportului si exploatarii, este mai presus de orice indoiala, deoarece are un design special al carcasei.

In plus, avand un grad de asigurare tipic nemteasca, acest gen de baterii auto sunt ermetice sidatorita unui capac etans, care impiedica scurgerile accidentale ale acidului.

3) Acumulatorii auto Bosch au niste manere speciale, ceea ce face extrem de facil atat transportul, cat si si montajul lor.

4) Au o putere deosebita, oferind alimentarea necesara tuturor accesoriilor electrice ale masinii (starter, lumini, frane ABS, GPS, aer conditionat etc.).

5) Avand inglobata o tehnologie anti-coroziune de varf, acumulatorii auto ai acestui producator german, vor avea in mod garantat o viata indelungata, alaturi de o forta mare si o toleranta excelenta la variatiile de temperatura.

Pe masura ce autovehiculele actuale incep ca sa fie echipate cu tot mai multe tehnologii de ultima ora, inclusiv cu sisteme de siguranta in timpul conducerii pe drumurile publice, au crescut si cerintele pe care soferii le au de la bateriile lor auto.

Acumulatorii auto ai viitorului

In prezent, compania Bosch lucreaza acerb pentru a castiga suprematia cu Toyota si alti giganti din domeniu, in materie de baterii de litiu fara electroliti lichizi. Avantaje? Acesti acumulatori nu au nevoie de sisteme de racire, nu se activeaza precum o baterie conventionala litiu-ion, au o greutate mai mica si sunt mai simplu de fabricat.

Ele se vor folosi la masinile electrice, aceste mijloace de locomotie ecologice ale viitorului apropiat.

Daca nemtii de la Bosch vor reusi acest lucru, utilizand resursele de care dispun, s-ar putea ca, intr-adevar, sa ajunga peste 2-3 ani primii in topul producatorilor de acumulatori auto de acest gen.

 Lasă un răspuns

Site creat de