Uncategorized

Battle of the Brains – concurs de cultură generală pentru studenţii din Cluj

battle of the brains cluj

SEMA “Quiz Night” – Battle of the Brains – este un concurs de cultura generală dedicată studenţilor din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 17, la Q Caffe. Echipele  formate din 3 membri se vor „lupta” pentru premii in valoare de 1000 de lei.

Inscrierile se pot face aici: http://goo.gl/forms/QLPwDfljJi

SEMA “Quiz Night” este un proiect ce își dorește să antreneze cunoștințele studenților în diverse domenii, dezvoltându-le spiritul competitiv și abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

Inițiativă a Asociației Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness (SEMA), proiectul își propune să stimuleze dorința studenţilor de a acumula noi cunoștințe într-un mod interactiv și distractiv.

Proiectul se afla la cea de-a doua ediție, prima fiind un real succes. Astfel, în data mai anul acesta , un număr de 80 de studenți, din întreg mediu universitar clujean, au luat parte la un concurs de cultură generală îmbinat cu momente artistice și de creativitate.

Proiectul nu este unul singular, fiind des preluat ca activitate de teambuilding, dar își propune să aducă elemente noi, probe de creație și surprize, astfel încât să se poată diferenția de alte inițiative similare și să devină un proiect-emblemă al organizației noastre.

Activitatea va consta într-un concurs cu intrebari de cultura generala dintr-o gama diversificata de domenii,destinat tuturor studenților din Cluj, care se vor înscrie în echipe de câte trei persoane și vor concura pentru premiile puse în joc. Concursul se va desfășura pe cinci etape, concurenții primind întrebări la început,de nivel mediu şi terminand la un grad mare de dificultate. Între etape vor fi pauze sau momente artistice pentru destinderea atmosferei.

Motivația Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness pentru a promova acest tip de inițiativă stă în faptul că într-un secol al vitezei, în care apar schimbări la fiecare pas (de mentalitate, de sistem de apreciere al valorilor), cultura este cea care identifică și diferențiază tinerii între ei.

Proiectul “Quiz Night” se adresează studenților la nivel licență, master și doctorat, indiferent de facultatea sau universitatea din care provin și își propune să-i stimuleze pe aceștia să se documenteze și să pună în aplicare informațiile pe care le dețin, antrenându-i într-o strânsă competiție care le va aduce premii și multă încredere în cunoştinţele pe care le-au acumulat până în prezent.

Totodată, prin intermediul proiectului, participanții, invitați să se înscrie în echipe de câte trei persoane vor avea prilejul să socializeze și să se relaxeze alături de prieteni și de oameni noi.

SEMA reprezintă Organizaţia Studenţilor Economiști în Mediu și Agrobusiness din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – FSEGA, Cluj Napoca şi este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală care are ca scop, reprezentarea studenţilor din din orice facultate din Cluj – Napoca.

“SEMA Quiz Night” se dorește a fi un proiect care să intre în tradiția organizației.Lasă un răspuns

Site creat de