Social & Cultura, Important

Beard Brothers a strâns bani pentru cea de-a doua ambulanță SMURD care va ajunge pe străzile din Cluj

Beard Brothers a strâns bani pentru cea de-a doua ambulanță SMURD care va ajunge pe străzile din Cluj

Asociaţia Beard Brothers a anunţat că a reuşit să strângă suma necesară pentru achiziţionarea celei de-a doua ambulanţe SMURD.

Cei de la Beard Brothers au anunţat ieri că mai au nevoie de 7000 de euro pentru a putea cumpăra respectivă ambulanță. În mai puţin de 24 de ore, s-au strâns 7500 de euro pentru acest scop caritabil.

Dragi prieteni,

Suntem extrem de recunoscători pentru faptul că în mai puţin de 24 de ore s-a strâns şi chiar depăşit targetul propus. Astfel în momentul ăsta am ajuns la peste 7500 de euro. Surplusul va fi redirecţionat înspre The Beard Mobile by BB. Ne înclinăm, şi abia aşteptam să vină ambulanta!„, au transmis reprezentanţii asociaţiei.

Prima ambulanță SMURD cumpărată de cei de la Beard Brothers a costat 97.500 de euro.

Redacţia cluju.ro s-a alăturat acestei campanii şi a donat pentru achiziţionarea celei de-a doua ambulanţe. Pe această cale, vă invităm să îi urmăriţi pe cei de la Beard Brothers deoarece vor urma şi alte campanii caritabile, menite să facă mai uşoară viaţa celor aflaţi la nevoie.

Cluj | Asociația Beard Brothers a cumpărat prima ambulanță SMURD. S-au strâns 120.000 de euro din donațiiLasă un răspuns

Site creat de