Timp liber, Important

Beauty Days acum și la Cluj-Napoca

Beauty Days acum și la Cluj-Napoca

Pasiunea pentru frumusețe este o caracteristică întalnită peste tot in lume, școala de formare profesională Atelierele ILBAH îți oferă șansa de a lua parte la un eveniment care celebrează iubirea pentru acest domeniu.

Patru workshop-uri gratuite vor avea loc la sediul Atelierele ILBAH din Cluj-Napoca – Aleea Bibliotecii, numărul 10- în data de 20 septembrie, începand cu ora 16:00.

Primul workshop din cadrul evenimentului va fi cel de automachiaj, susținut de make-up artist și trainer Atelierele ILBAH, Andreea Leonte. Participanții vor învăța să realizeze în mod corect un machiaj care are ca element-cheie eyeliner-ul și vor acumula informații esențiale oricărui pasionat de domeniul beauty care se află la început de drum. Fiindcă locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie aici.

Cel de-al doilea workshop din cadrul Beauty Days Cluj-Napoca va fi susținut de hair stylist și trainer Atelierele ILBAH Alexandra Bota, care le va arăta participanților care sunt primii pași spre o coafură reușită. Oricine apreciază celebrele coafuri franțuzești de tipul „spic” sau „coadă de pește”, dar nu reușește să le realizeze este așteptat la acest atelier pentru începatori. Fiindcă locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie aici.

Al treilea workshop o are ca trainer pe nail artist Cristina Apahidean, iar participanții vor învăța care sunt etapele care trebuie parcurse pentru a avea o manichiură îngrijită. De asemenea, vor descoperi cum pot transforma o manichiură într-o operă de artă. Acest workshop este destinat pasionaților care acum fac primii pași în acest domeniu. Fiindcă locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie aici.

Hair stylist și trainer Atelierele ILBAH Rareș Moș va susține un masterclass cu tema Crop Textured & Skin Fade, atelier de tipul look & learn. Se vor dezbate, de asemenea, executarea acestui tip de tunsoare bărbătească, tehnici uzitate și detalii despre styling-ul propus, explicate pe larg pentru începători. Fiindcă locurile sunt limitate, doritorii sunt invitați să se înscrie aici.

Atelierele ILBAH

Toate materialele necesare realizării acestor ateliere vor fi puse la dispoziție de către Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH este o școală de referință în România, care seteaza trenduri în domeniul Formării Profesionale a adulților. Proiectul a luat naștere la finalul anului 2012 și se adresează atât persoanelor care vor să înceapa o carieră (sau să se specializeze) într-un anumit domeniu, dar și celor care vor să-și hrănească pasiunea la nivel de hobby.

Atelierele ILBAH pun la dispoziție peste 40 de cursuri acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificari, ce pot fi grupate in 9 domenii principale de activitate: Design, Fashion, Cooking, Organizare Evenimente, Arte Vizuale, Grafica si Proiectare, Comunicare & Online Marketing, Business și Management, Beauty.Lasă un răspuns

Site creat de