IT

Becuri cu leduri, pentru economii la electricitate

Becuri cu leduri pentru economii la electricitate

În 2019 nu mai putem concepe traiul civilizat fără un iluminat de calitate. Nu e de mirare că cercetători din întreaga lume încearcă permanent să creeze dispozitive tot mai performante, care să funcționeze cu un consum redus de energie electrică, să aibă o viață de utilizare mai lungă și cerințe minime de întreținere. Toate acestea în condițiile în care și prețurile de achiziție ale acestor becurilor cu led e de dorit ca să fie cât mai scăzute posibil.

Locul de unde poți comanda becurile cu led care îți trebuie

Oricine vrea să facă o modernizare importantă în locuința sa nu trebuie să ignore și achiziția unor becuri led de calitate. Le poate găsi la Eglo Romania.

Dispozitivele electrice care funcționează pe bază de astfel de becuri moderne sunt extrem de diverse, de aceea, înainte de a lua orice decizie cu privire la modelul, culoarea sau dimensiunea unuia dintre ele, trebuie să fie examinat cu atenție locul unde se va amplasa sursa de iluminat respectivă.

Astfel, dacă dorești ca lustra, lampa de birou, veioza din dormitor, să fie puncte de focusare a luminii, poți alege unele în culori strălucitoare. În schimb, dacă dorești achiziția unor corpuri de iluminat ceva mai discrete, atunci e bine ca să alegi culori neutre, care să nu atragă ca un magnet privirea acelora care intră într-o anumită cameră în care vor fi poziționate.

Se știe că de multe ori atmosfera depinde într-o măsură esențială de temperatura luminii emise de sursa instalată, așa încât, dacă se dorește o lampă decorativă, nuanțele de lumină caldă sunt cele mai potrivite.

Surse de iluminat dormitorul cu leduri

La Eglo România există numeroase modele de astfel de surse de iluminat, pentru camera de dormit, așa încât oricine poate să își găsească aici acele produse potrivite cu stilul pe care îl caută.

Corpurile de iluminat se împart în două grupe mari, în funcție de spațiile ce urmează a fi iluminate. Există spații convenționale și altele neconvenționale. Sursele de lumină pot să fie în ton cu restul decorațiunilor, să camufleze ori, din contră, să fie camuflate, pur și simplu să se contopească cu obiectele din jur.

Ledurile diferă între ele, la fel și durata de viață a acestor becuri moderne. Când comandă becuri cu led cumpărătorii sunt obișnuiți ca să urmărească numărul de watti, adică luminozitatea acestor produse, dar contrar prejudecății, puterea nu este nicidecum un semn de luminozitate, ci doar o măsură referitoare la cât de multă energie electrică consumă respectivele becuri moderne. Pentru a vedea cât de luminos este un bec trebuie să aflăm numărul de lumeni.

Dacă dispozitivul led este acoperit sau nu de un abajur, procentul de împrăștiere a luminii într-un spațiu poate să scadă sau să crească sensibil.

Trebuie analizat care este numărul de lumeni potrivit pentru incinta unde va fi așezată sursa de iluminat respectivă, pornind de la ideea conform căreia cu cât va fi mai luminos spațiul în cauză, cu atât becul va avea mai mulți lumeni.

O culoare albă, moale, va conferi o nuanță galbenă similară becurilor incandescente de pe vremuri, în timp ce becurile de un alb strălucitor și rece vor avea o lumină mai strălucitoare, dar mai apropiată de aceea din centrele comerciale și birourile de firmă.

Temperatura culorii se măsoară în grade Kelvin: cu cât numărul de Kelvin este mai mic, cu atât lumina va fi mai caldă și invers.

Becurile cu led sunt cea mai bună invenție actuală și pot revoluționa cercetările în anii ce vin pentru utilizarea unor tehnologii și mai bune, care să fie înglobate în sursele de iluminat.

Informarea prealabilă este esențială în materie de achiziție becuri led.

Unele becuri led pot să fie un pic mai scumpe, dar având în vedere economia care se face de către proprietari pe termen mediu și lung, merită investiția.

Intră chiar acum pe site-ul Eglo Romania pentru detalii suplimentare!Lasă un răspuns

Site creat de