Social & Cultura

Beraria Culturala – Povestea cavalerului templier care a fondat statul roman

beraria culturala afis e1447837834951

Clujenii sunt invitati la cea de-a 46 Berărie Culturală, astazi de la ora 19, în sala Euphoria.

Sunteti invitati ca să cunoașteți istorie românească fascinantă și să aflați informații tulburătoare despre misterul fondării statalității românești. Dr. Dan Marius Dragan ne va provoca cu o ipoteză tulburătoare, potrivit căreia dinastia basarabilor ar fi fost fondată de către un templier francez și nu de către un pretins și misterios cuman, așa după cum susține Neagu Djuvara. Vino și află despre: „TEMPLIERUL Negru Vodă”. Cine a fost întâiul descălecător și VOIEVOD al Țării Românești?” au anuntat organizatorii.

Proiectul Beraria Culturala & Fabrica de Lideri este sprijinit în baza politicii publice a Municipalității clujene, de susținere și finanțare a culturii, în cadrul Programului. „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, dar şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.

Proiectul Berăria Culturală, al Fundației Armonia, a intrat în cel de-al treilea an de activitate şi este finanțat și sprijinit de Ursus Breweries.Lasă un răspuns

Site creat de