Studentie, Important

BEST Training Week – training-uri și workshop-uri gratuite pentru studenţii din Cluj

BEST Training Week - training-uri și workshop-uri gratuite pentru studenţii din Cluj

În perioada 20 – 28 octombrie, BEST Cluj-Napoca organizează cea de-a 14-a ediție BEST Training Week, un eveniment educațional ce constă în training-uri și workshop-uri gratuite având drept scop dezvoltarea studenților și promovarea educației complementare.

Timp de 8 zile, studenții vor avea oportunitatea de a participa la sesiuni de training care vor fi un stimul pentru dezvoltarea lor personală și academică.

Sesiunile vor fi furnizate de către traineri cu o influență considerabilă la nivel național și de către persoane din diferite domenii plăcute de către studenți.

Evenimentul revine online, cu training-uri pliate pe nevoile studenţilor, pentru a ne asigura că aceștia încep cu dreptul o carieră de succes, dar şi pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

În data de 28 octombie va avea loc ”How to start-up”, tot în mediul online, unde, într-o atmosferă destinsă, studenții vor descoperi numeroase aspecte despre ceea ce înseamnă un start-up, care este drumul de la idee la implementare și chiar posibilitatea să îi inspire în înființarea propriului lor start-up. Ideea acestui eveniment a venit din dorința noastră de a insufla tinerilor provocarea de a-și depăși limitele și de a-și lărgi orizonturile în viitoarea lor carieră.

Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internatională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.Lasă un răspuns

Site creat de