Studentie, Important

BEST Training Week: training-uri și workshop-uri gratuite pentru studenţii din Cluj

BEST Training Week: training-uri și workshop-uri gratuite pentru studenţii din Cluj

În perioada 30 octombrie – 6 noiembrie, BEST Cluj-Napoca organizează a 13-a ediție  BEST Training Week.

Acest eveniment educațional ce constă în training-uri și workshop-uri gratuite are drept scop dezvoltarea studenților și promovarea educației complementare.

Timp de 8 zile, studenții au oportunitatea de a participa la sesiuni de training care vor fi un stimul pentru dezvoltarea lor personală și academică.

Sesiunile vor fi furnizate de către reprezentanți ai unor mari companii  pe piața clujeană și de către traineri cu o influență considerabilă la nivel național. Evenimentul revine, ca de fiecare data, cu traininguri pliate pe nevoile studenţilor, pentru a ne asigura că aceștia încep cu dreptul o carieră de succes, dar şi pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

În data de 5 noiembrie, va avea loc ”Ideas Now, Success Tomorrow”, unde, într-o atmosferă destinsă persoane specializate din cadrul Universității Tehnice vor ajuta participanții să descopere “rețeta” succesului. În ultima zi se va ține o nouă ediție a evenimentului de socializare “After Talks”, pentru ca participanții să se poată cunoaște între ei și tot odată cu organizatorii Best.


Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internatională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.Lasă un răspuns

Site creat de