Din Zona

Betting Strategies in Online Casinos

Care sunt cele mai bune strategii la cazinourile online? Aflaţi mai multe despre cele mai populare sisteme de pariere pentru jocurile de noroc.

Cele Mai Populare Strategii De Pariere La Cazinourile Online

Fie că accesaţi cazinourile online pentru amuzament sau căutaţi să realizaţi profituri considerabile, toţi jucătorii caută acelaşi lucru – să câştige. Norocul este cel mai important aspect în cadrul acestor jocuri, şi nu există o strategie care să funcţioneze întotdeauna. Rezultatele sunt aleatorii, însă există anumite elemente pe care le puteţi lua în considerare înainte de a accesa jocurile de noroc.

Alegerea Jocurilor

Înainte de toate, încercaţi să citiţi cât mai multe recenzii înainte de a opta pentru un cazinou, pentru a vă asigura că platforma de jocuri vă pune la dispoziţie cele mai importante elemente –  o gamă largă de jocuri, bonusuri atractive, o echipă competentă de relaţii cu clienţii, etc.

Pe lângă alegerea cazinoului ideal, este important să optaţi pentru jocurile cu cele mai bune şanse de câştig. Evident, cazinoul va avea întotdeauna un avantaj, însă dacă vă documentaţi cu privire la RTP-ul jocurilor, volatilitatea acestora şi avantajul casei atunci puteţi avea mai multe şanse de câştig. 

Astfel, dacă sunteţi interesați de sloturi atunci optaţi pentru un joc cu un RTP ridicat (media fiind de 96%), iar dacă sunteţi amatori de jocuri de masă atunci optaţi pentru jocurile unde şansele de câştig sunt mai mari – spre exemplu, varianta Europeană a jocului de ruletă are cote de câştig mai bune decât varianta Americană, unde cazinoul are un avantaj mai mare.

Sistemul Martingale

Probabil cea mai cunoscută strategie printre amatorii de jocuri de noroc este Martingale. Pe scurt, acest sistem sugerează plasarea pariurilor 50:50 (spre exemplu, un pariu extern pe culoare la jocul de ruletă) şi dublarea mizei în momentul unei pierderi.

Spre exemplu, dacă doriţi să pariaţi 5 RON şi realizaţi o pierdere, următorul pariu va fi de 10 RON, iar acesta va continua să se dubleze până când aveţi parte de o rundă câştigătoare. În momentul în care câştigaţi, vă veţi întoarce la miza iniţială de 5 RON. Riscul acestui sistem este că dacă aveţi parte de o serie de pierderi, dublând miza este posibil să vă pierdeţi întregul buget de joc.

Strategia D’Alembert

În mod similar cu sistemul Martingale, această strategie sugerează creşterea mizei cu o unitate în momentul pierderii, şi scăderea cu o unitate în momentul unei runde câştigătoare. Cota pariurilor plasate trebuie să fie de 50:50. Spre exemplu, dacă miza este de 5 RON:

Runda 1: 5 RON – Necâştigătoare

Runda 2: 10 RON – Necâştigătoare

Runda 3: 15 RON – Necâştigătoare

Runda 4: 20 RON – Câştigătoare

Runda 5:15 RON – Câştigătoare

Partea dezavantajoasă este că, spre deosebire de sistemul Martingale, în momentul realizării unui câştig, această strategie nu vă va recupera pierderile, însă riscul este mai mic faţă de sistemul precedent.

Sistemul Fibonacci

Spre deosebire de strategia D’Alembert care sugerează creşterea cu o unitate în momentul unei runde necâştigătoare, sistemul Fibonacci sugerează creşterea mizei cu numărul de unităţi indicat de numărul lui Fibonacci. Şansele de câştig pentru pariul plasat trebuie să fie de 50/50.

Astfel, dacă miza iniţială este de 5 RON, urmând numărul lui Fibonacci, după o serie de runde necâştigătoare veţi paria 5 RON, 5 RON, 10 RON, 15 RON, 25 RON, 40 RON, 65 RON, etc. În momentul realizării unui câştig, veţi coborî două numere în numărul lui Fibonacci. Astfel, dacă aţi pariat de 34 de ori miza iniţială, următorul pariu va fi de 13 ori miza iniţială de 5 RON. 

Labouchere

Sistemul Labouchere este puţin mai complex, şi implică stabilirea sumei pe care doriţi să o câştigaţi. Odata ce v-aţi decis cât doriţi să câştigaţi plasând pariuri 50/50, împărţiţi suma într-un şir de pariuri. Acest şir de pariuri este la latitudinea dumneavoastră şi poate să arate în orice fel doriţi.

Spre exemplu, dacă doriţi să câştigaţi 100 RON, şirul poate arăta astfel: 

5 – 15 – 15 – 35 – 10 – 10 – 5 – 5

Astfel, în momentul în care începeţi să pariaţi, adunaţi numărul din extrema stângă cu cel din extrema dreaptă (în acest caz 5+5). Dacă runda este câştigătoare, ştergeţi aceste numere din listă şi repetaţi procesul. Dacă runda este necâştigătoare, adăugaţi suma pariată la sfârșitul şirului.

Evitaţi Eroarea Jucătorului

Această idee apare sub diverse nume, precum Eroarea Monte Carlo sau Gambler’s Fallacy. Pe scurt, dacă, spre exemplu un jucător are parte de o serie lungă de pierderi la sloturi, acesta se poate gândi că după atâtea rotiri necâştigătoare, următoarea rundă va fi cea care, în sfârşit, schimbă traseul jocului.

Acest lucru reprezintă o eroare logică, din pricina faptului că fiecare rotire este aleatorie şi nu depinde de rundele anterioare. Astfel, este foarte posibil să aveţi parte de o serie lungă de pierderi sau de câştiguri, întrucât fiecare rotire individuală deţine aceleaşi şanse de câştig.

Concluzie – Jucaţi Responsabil

Fiecare strategie dispune de avantaje şi dezavantaje, şi nici un sistem nu garantează câştiguri. Reţineţi că jocurile de noroc pot să creeze dependenţă, aşadar practicaţi jocul responsabil de fiecare dată când accesaţi paginile unui cazino online.Lasă un răspuns

Site creat de