Social & Cultura

Bienala de Arhitectura Transilvania din Cluj-Napoca, cel mai important eveniment al arhitecților

BATRA Cluj

Arhitectii din Transilvania isi dau intalnire in aceasta toamna la Bienala de Arhitectura Transilvania (BATRA) 2015. Evenimentul va avea loc intre 3 si 19 octombrie, la Cluj-Napoca.

 

Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) este cel mai important eveniment profesional al ”breslei” arhitecților. Ea este concepută ca un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, să recunoască, să recompenseze și să promoveze excelența în arhitectură, să animeze colocviul pe tema arhitecturii în cadrul breslei și al societății și nu în ultimul rând să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.

Dimensiunea publică a evenimentului şi temele care vor fi abordate în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania se adresează întregii colectivităţi regionale/naţionale: public de specialitate (arhitecţi, colaboratori ai arhitecţilor) publicul din cele şapte reşedinţe de judeţ în care se vor desfășura evenimentele (Cluj-Napoca, Bistriţa, Zalău, Oradea, Baia-Mare, Alba Iulia, Satu-Mare) actorii locali (administraţia publică)comunitatea știinţifică și profesională.

Toate informațiile necesare participării la Premiile Bienalei de Arhitectură Transilvania 2015 se vor găsi pe site-ul bienalei: www.batra.ro, secțiunea Premiile BATRA, unde veți găsi regulamentrul de participare și modele panourilor de prezentare. Întrebările le puteți transmite pe adresa de e-mail a concursului:batra.transilvania.2015@gmail.comLasă un răspuns

Site creat de