Social & Cultura, Important

Bike Fest 2017: În acest weekend are loc întrunirea anuală de la Cluj a motocicliștilor din România. Poţi câştiga o motocicletă Suzuki

bike fest

În primul weekend al lunii iunie (2-4 iunie) are loc întruniriea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România. Evenimentul  Bike Fest ajuns la a 20-a ediție este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, județul Cluj.

Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Suzuki SV 650, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

 

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur – urcare pe varianta Zorilor –  Observatorului – coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 – Calea Florești – Florești – Camping ELDORADO Gilău.

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Anul acesta, Dorin Racz, românul care a câștigat un onorabil loc 6 la Campionatul Mondial de Motociclete Custom cu o motocicletă care a fost prezentă și la întrunirea din Cluj de anul trecut, va prezenta o nouă creație: motocicleta special concepută pentru comemorarea victimelor de la Colectiv – Goodbye to Gravity Bike.

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o motocicletă.

 

13308313 10208179165775843 659288151385217987 o
Concertele de sâmbătă: RED FLAME, SPAWN, GARAGATZE, BUCOVINA, VESPERA

Vineri, 2 iunie, are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 5 concerte rock, cu NOVEMBER BLACK, KONTHRAST, RELATIVE, CASH, WILD ANGELS.

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile.

Prețul de intrare pentru întegul Weekend este de 40 de lei (vineri, sâmbătă, duminică).

Transilvania Bikers 2016 123Lasă un răspuns

Site creat de