Timp liber, Important

Bilete la preţ special la /FORM DAYS – noul festival din judeţul Cluj

Bilete la preţ special la /FORM DAYS - noul festival din judeţul Cluj

În 5 februarie se încheie perioada cu tariful special la abonamentele primei ediţii a /FORM Days – Music and Arts Festival organizată la Castelul Rákóczi-Bánffy Gilău, 2-5 iulie.

Cântărețul britanic folk-rock, Michael David Rosenberg, cunoscut ca Passenger, vine pentru prima oară în România la prima ediție a /FORM Days – Music and Arts Festival.

Primii artişti anunţaţi la cel mai nou festival de muzică din Cluj: /FORM DAYS

Evenimentul îi aduce în zona Clujului, mai exact la Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, și pe Gorgon City, David August Live, Hooverphonic, Black Sun Empire, Anathema, Solstafir, Benny Page, Radikal Guru, Leprous, Nneka, Mefjus, Delta Heavy și mulți alții.

/FORM Days – Music and Arts Festival își propune un concept unic în care muzica și arta se îmbină în cel mai natural mod. În perimetrul de festival vor fi amenajate patru scene cu genuri muzicale diferite, /FORM Stage (rock, electronic), Midi Stage (house, tech-house, electro), SubFORM Stage (hip hop, drum and bass, dubstep) și Reggae Stage și o a cincea scenă, ARTS Stage, dedicată spectacolelor de art performance, stand-up comedy, teatru, burlesque, cabaret etc.

Prețul actual pentru primele abonamente la /FORM Days – Music and Arts Festival este de 149 lei (plus taxe) și poate fi cumpărat până la data de 5 februarie 2020, ora 23:59, un abonament asigurând accesul la toate cele patru zile de festival.

După încheierea acestei perioade, costul unui abonament va crește la suma de 199 lei (plus taxe).

La prima ediție a festivalului /FORM Days – Music and Arts Festival sunt așteptați peste 50.000 de participanți, care vor avea la dispoziție opțiunea de transport cu autocarul pe ruta Cluj-Napoca – Gilău și retur și o variantă de cazare în campingul festivalului.

Biletele pot fi achiziționate în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs, prin Fan Courier, oriunde în țară.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău datează din secolul XV și este situat la 15 minute de Municipiul Cluj-Napoca. Curtea castelului și întregul domeniu se întind pe 17 hectare de spațiu verde, cu panoramă deosebită spre Munții Gilăului.Lasă un răspuns

Site creat de