Timp liber, Important

Biletele pentru concertul Sting de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare

Sting cluj landscape

Incepand de astazi, 15 iunie, fanii Sting isi vor putea achizitiona bilete pentru concertul artistului, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Biletele vor fi disponibile la mai multe categorii de pret, intre 146 si 467 de lei, pe eventim.ro si in retelele partenere.

Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.

Cei care nu vor sa rateze intalnirea cu celebrul artist, programata pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispozitie sase categorii de bilete dintre care sa aleaga, preturile variind in functie de distanta fata de scena: 146 de lei – zona de acces general, care ofera acces in picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona Golden Circle, cu acces in picioare, pentru care se poate achizitiona bilet cu optiunea de Early Entry, la pretul de 703 lei, si 467 de lei.

La acestea se mai adauga si un numar limitat de hot seats disponibile la pretul de 823 de lei.

Biletele hot seats ofera acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sala, precum si un pachet special ce contine: o legitimatie suvenir din partea turneului Sting, un cadou si chiar posibilitatea de a intalni cativa dintre membrii echipei lui Sting.

Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum si in retele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas si Diverta, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Concertul, care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj – Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th, ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese.

Turneul a inclus pana in prezent peste 50 de orase din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicala internationala. Mai multe detalii despre programul complet al turneu sunt disponibile si pe site-ul: www.sting.com/tour.

STING va concerta în octombrie la Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de