Timp liber

BLACK FRIDAY la concerte și spectacole: reduceri de până la 50%

ticketnet blackfriday

La ceas aniversar, reprezentanții agenției de bilete, în colaborare cu organizatorii de concerte și spectacole din România vin în întâmpinarea iubitorilor de concerte cu oferte speciale și pun la bătaie bilete la super prețuri, fără concurență!

Dacă vă era dor de un show LIVE memorabil,  sau dacă v-ați propus să nu pierdeți șansa de a lua parte la cele mai importante concerte, vă invităm să profitați de WEEK-END-UL REDUCERILOR TICKETNET.RO. BLACK FRIDAY începe mai devreme, și aduce reduceri de până la 50% la biletele disponibile pentru spectacolele momentului.

Astfel, în perioada 7-9 octombrie, puteți cumpăra bilete mai ieftine pentru evenimente premium, precum: THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND (11 octombrie, Sala Palatului), NIK WEST (17 octombrie, BerariaH), ”Vienna Magic” – JOHANN STRAUSS ENSEMBLE (21 decembrie, Sala Palatului), BERE GRATIS – ”18 ani, frate” (27 octombrie, Sala Palatului), HORIA BRENCIU (28 octombrie/ Craiova, 30 octombrie/Cluj-Napoca, 4 noiembrie/Sala Palatului), LOREDANA (26 noiembrie, Sala Palatului), ȘTEFAN BĂNICĂ (9 -10 decembrie, Sala Palatului), VIENNA CLASIC CHRISTMAS (16 decembrie, Sala Palatului) sau JETHRO TULL (21 februarie, Sala Palatului).

Promoția este disponibilă numai pe platforma online WWW.TICKETNET.RO. Aceasta a fost  activată vineri, 7 octombrie, ora 00:00 și se va încheia dumincă, ora 23:59.  Acutala ofertă aduce publicului consumator de evenimente reduceri cuprinse între 20 % si 50%, la titulurile mai sus amintite. Procentele de reducere, acordate evenimentelor listate în campania aniversară TICKETNET.RO, variază în funcție de politica de vânzare și decizia fiecărui organizator.

Ticketnet.ro se va bucura de mesajele și urările tale de ”LA MULȚI ANI” primite pe pagina de facebook:  https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/?fref=tsLasă un răspuns

Site creat de