Social & Cultura, Uncategorized

BLINK – The Youth Conference începe mâine la Cluj-Napoca

BLINK Speakeri
  • Generația care schimbă regulile își dă întâlnire weekendul acesta la cea mai nonconformistă conferință cu și despre tineret, Blink – The Youth Conference.
  • 20 de speakeri, lideri în domeniile lor de activitate, vor face cunoștință cu tinerii Clujului, își vor prezenta pasiunile pe care au reușit să le transforme în soluții smart pentru comunitățile din care fac parte.
  • Un weekend cu și despre tineri, dar mai ales despre comunități conectate și cu viziune. Îndemnul Blink: Don’t miss the point!

BLINK promite 3 zile de educație non-formală pentru tinerii Clujului. Între 20-22 noiembrie, aceștia au șansa să cunoască și să se inspire de la peste 20 de inovatori din domenii precum business, tehnologie, arte, comunicare și educație.

Printre speakerii BLINK se numără Șerban Tigănaș (arhitect), Sabin Gherman (jurnalist), Radu Negulescu (antreprenor), Pandea Bogdan (antreprenor), Darius Groza (comunicator),  Marius Bogdan Pislariu (antreprenor și inventator), Jon Kjaer Nielsen (trainer), Tedy Necula (regizor), Mukul Pal (antreprenor), Vlad Fiscutean (comunicator) , Bogdan “Bob” Rădulescu (actor și enertainer), Cornel Ilie (solist VUNK), Valerie Maxfield (solistă Groove Armanda), Katie Rizvi (CEO Little People Romania) ș.a. care au în comun faptul că au devenit lideri și inovatori în domeniile în care activează. Pentru 3 zile aceștia vor răspunde la întrebări, vor fi provocați și vor provoca tinerii participanți, aducând în centrul atenției teme de interes pentru ei, soluții la problemele pe care le-au întâmpinat, evidențiindu-le potențialul și importanța implicării lor în comunitate.

Agenda conferinței Blink va supune fiecare speaker la 20 de minute de sinceritate atipice în care aceștia vor dezvălui cum s-au lăsat ghidați de pasiuni, care au fost provocările și momentele cheie pe care au fost nevoiți să le experimenteze pentru a ajunge la reușitele de astăzi. Scopul conferinței este să-i facă pe tinerii participanți să înteleagă importanța networkingului, ce se află în spatele excelenței și progresului, cum și de ce merită să se implice și să încerce să îmbunătățească comunitățile din care fac parte.

Deschiderea oficială Blink are loc vineri, 20 noiembrie, începând cu oră 18.00, în sala de conferințe a Cluj Arena, iar pentru activitățile din prima zi accesul este liber. Tematica principală a zilei de vineri va aduce în centrul atenției Youth on Urban Development (YOUR), un cadru general de implicare a tinerilor pe termen mediu în mecanismele de dezvoltare urbană clujeană.

Sâmbătă și duminică, accesul la panelul de discuții și prezentări se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate online de pe www.blinkconf.ro.

Pentru mai multe detalii despre speakeri și agendă consultați canalele oficiale Blink:

www.blinkconf.ro

https://www.facebook.com/BlinkCluj

Blink este un proiect strategic al programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.Lasă un răspuns

Site creat de