Din Zona

Blog Activation Days – Program non-formal pentru pasionaţii de blogging

blog activation days

Inițiativa  bazată pe motto-ul “Tu pe ce scrii? Scrie pe un blog!” aduce în atenția pasionaților de blogging aflați la început de drum, un program non-formal menit să încurajeze tinerele generații să-și pună în practică propriile idei.

Organizația non-guvernamentală Segmente.ro a pregătit, în acest sens, o serie de workshop-uri, 14 zile de coaching, traineri experimentați și bloggeri specializați în diferite domenii. Sub îndrumarea lor, participanții vor învăța atât elemente esențiale cu privire la administrarea blogului, cât și ce presupune lansarea, respectiv promovarea conținutului acestuia.

Cele 8 workshop-uri se vor desfășura în două weekend-uri consecutive (18,19,20 și 26, 27 noiembrie), programul fiind astfel accesibil atât antreprenorilor, freelancerilor, cât și angajaților sau studenților. Participanții vor începe activitatea vineri seară (18 noiembrie) pentru a stabili metodologia de lucru și pentru a se cunoaște, urmând ca de sâmbătă dimineață, îndrumați de bloggerii Tassos Natsakis și Cristina Șomlea, să își definească viziunea și obiectivele blogului. Sub moderarea lui Florin Vancea și a trainerilor Delia Nicoară, Oana Șipoș, participanții își vor planifica, construi, promova și lansa blogul, respectiv vor scrie primele postări.

În urma workshop-urilor, va urma o sesiune de online coaching de 14 zile, timp în care situațiile individuale întâlnite de participanți vor fi soluționate”, asigură Larisa Manci, Manager Blog Activation Days.

Scopul organizatiei Segmente este implementarea de activități academice, sociale și culturale care să contribuie la dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, manageriale, tehnice și de comunicare ale tinerilor, în vederea îmbunătăţirii calităţii resursei umane, creșterii nivelului de educație, responsabilitate și de inițiativă în rândul acestora.


Articol realizat de Comșa Bianca Lasă un răspuns

Site creat de