Uncategorized

BRomania vine la Cluj! Banii din vânzarea biletelor vor fi donaţi Spitalul Clinic de Pediatrie 3 Cluj

BRomania cluj stand up comedy www.cluju .ro

ACTUALIZARE: „Dorim să vă informăm că aproximativ 70% din invitațiile pentru Show’-ul‪#‎CUDETOATE‬ s-au epuizat.

Vă așteptăm din nou, de mâine, 2.12.2015, la Agenția Teatrală de Bilete (P-ța Ștefan cel Mare nr.14-19, în stația de autobus de lânga Teatrul Național), începând cu ora 11.00, locația noastră pentru vânzarea invitațiilor” spun organizatorii evenimentului.


 

Cluburile Interact, Rotaract Visio Cluj-Napoca şi Rotaract Cluj-Napoca îl aduc la Cluj-Napoca pe cunoscutul BRomania şi lansează invitația pentru cel mai așteptat spectacol de stand-up comedy din oraș.

BRomania Live Comedy Show #CUDETOATE va avea loc la data de 12 Decembrie, în 2 reprezentații, prima, de la ora 18.30, iar a doua, de la ora 20.30, la Casa de Cultură a Studenților Cluj.

scaune bromania cluj

Invitațiile sunt de 3 tipuri:
Zona 1: 40 RON (rândurile 1-5)
Zona 2: 30 RON (rândurile 6-12)
Zona 3: 20 RON (rândurile 13-26)

Invitațiile vor putea fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului Național, P-ța Ștefan Cel Mare nr. 14 (în Stația de autobuz de lângă Teatrul Național).

 

Pentru elevii liceelor Emil Racoviţa, Gheorghe Șincai, George Coșbuc, Avram Iancu, Transylvania College, Clubul Interact a desemnat câte un membru în fiecare liceu pentru vânzarea invitațiilor.

Fondurile strânse din vânzarea invitațiilor vor fi folosite pentru renovarea saloanelor de la Spitalul Clinic de Pediatrie (Pediatrie 3) Cluj.

La BRomania Live Comedy Show #CUDETOATE Cluj-Napoca si-au anuntat deja prezenta peste 1000 de persoane.

Matei Dima cunoscut pe net ca BRomania este un constănţean de 28 de ani, şcolit în SUA, care început cu Vine-uri, s-a mutat pe Facebook, pe Instagram iar acum, cu YouTube face prăpăd cu schechiuri comice.Lasă un răspuns

Site creat de