IT, Important

Brother aduce echipamente pentru biroul viitorului la TITF 2019

Brother aduce echipamente pentru biroul viitorului la TITF 2019

Brother participă la TITF 2019 în 6 și 7 iunie, unde prezintă conceptul unic de imprimare eficientă TonerBenefit și soluții de imprimare mobilă și de scanare premiate de BLI și IF Design.

Prezent pentru a patra oară la Transilvania IT Forum, Brother dorește să comunice direct cu utilizatorii din dorința de a prezenta noutățile și de a asculta nevoile de imprimare și de scanare ale birourilor moderne.

Gama de echipamente laser monocrom TonerBenefit este un concept unic prin tipul și eficiența cartușelor de toner utilizate. Acestea au o capacitate de 2000 de pagini și sunt disponibile la partenerul Top Tech la prețul recomandat de 99 de lei, fiind astfel consumabilele originale cu cel mai bun preț din piață.

Concentrați pe eficientizare, pe lângă echipamente ce permit optimizarea costurilor, Brother oferă și echipamente ce asigură mobilitatea necesară angajaților din companiile moderne, active.

În cadrul TITF 2019, Brother va prezenta gama PocketJet – pentru imprimare mobilă a facturilor, avizelor și documentelor în format A4, și gama RuggedJet – dedicată tipăririi bonurilor și avizelor atât de necesare comerțului electronic și în domeniul serviciilor, în formate de la 2 la 4 inci.

ADS 1700W Brother

Printre cele mai premiate game Brother, scanerele desktop și mobile pentru documente vor fi disponibile pentru testare în 6 și 7 iunie 2019 la TITF.

Se remarcă scanerul compact ADS-1700W care a primit la BLI 2019 Pick Awards recunoașterea de “Scaner portabil deosebit”. Acesta are ecran tactil color, scanează duplex, wireless tipuri variate de documente, de la chitanțe până la format A4, cu o viteză de 50 de imagini pe minut.

Și etichetarea mobilă este asigurată de Brother prin gama P-touch, unicitatea fiind dată nu doar de echipamente portabile profesionale ci și de tipul unic de bandă laminată rezistentă la umiditate, coroziune, raze UV. Din gamă fac parte și P-touch CUBE PlusPT-H110 premiate la IF Design Award 2019.

MFCB7715DW TonerBenefit

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

Despre Transilvania IT Forum

Incepand cu anul 2014, TopTech a reunit in cadrul conceptului “Transilvania IT Forum” o serie de evenimente care se adresează profesioniștilor din domeniul IT si managerilor de companii din sistemul privat si cel de stat, evenimente dintre care amintim edițiile Educational IT Forum 2014, Administration IT Forum 2015 precum si edițiile anuale Transilvania IT Forum.

Brother TonerBenefit advertLasă un răspuns

Site creat de