Social & Cultura, Important

Business Ladies Club organizează a III-a ediție a conferinței Business Ladies Conference – destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor

Business Ladies Conference

După succesul primelor ediții, Business Ladies Club vă invită din nou la evenimentul „Business Ladies Conference” ce va avea loc în data de 4 Noiembrie 2016, ora 14:00, într-o locație mai mult decât potrivită-Casino Parcul Central, Cluj-Napoca.

Această conferință se adresează doamnelor și domnișoarelor dornice să-și fructifice tezaurul de potențial necesar descoperirii de sine în era antreprenoriatului, iar tema principală care va reuni cele mai de seamă business ladies este:  „Becoming entreprenurs of change”.

„Dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi să devii propriul tău șef, care sunt oportunitățile de care poți beneficia în contextul actual al unei economii dinamice  sau dorești să aflii câteva secrete din spatele unui antreprenor de succes, te așteptăm să iei parte la conferința care îți va aduce răspunsuri la întrebările care vizează teme    precum: Leadership, Be your best self, Networking in business, Entrepreneurship.

La primele două ediții ne-am bucurat de un succes răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta să dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment inedit și unic în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat, de la care au multe de învățat”, a declarat președintele asociației, Mihaela Doboșeriu.

Managerul acestui proiect, Ștefania Moiș, consideră că „Noi putem realiza tot ce ne propunem, dar uneori avem nevoie de cineva care să ne reamintească acest lucru. De aceea, echipa de organizare vă propune să pășiți împreună cu noi pe urmele acestui proiect în care vom învăța că tot ce dorim să realizăm este posibil. Tocmai de aceea consider că această ediție va aduce o dată cu speakerii care ne vor onora cu prezența și experiențele lor personale de la care vom reține învățăminte numai bune de pus în practică.

Rezervă-ți biletul aici: http://www.businessladiesclub.com/inscrieri/

afis-blc-2016Lasă un răspuns

Site creat de