Timp liber, Important

Business Ladies Club organizează a VII-a ediție a evenimentului „Lady Today, Business Lady Tomorrow”

Business Ladies Club organizează a VII-a ediție a evenimentului Lady Today, Business Lady Tomorrow destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor

Lady Today, Business Lady Tomorrow reprezintă deja o tradiție în rândul evenimentelor organizate de echipa Business Ladies Club.

Evenimentul aflat la ediția cu numărul VII va avea loc în data de 30 martie, începând cu ora 12:00 după cum v-au obișnuit la The Office Cluj-Napoca.

„Așa cum îi spune și numele, ”Lady Today, Business Lady Tomorrow”, pornim la drum cu un bagaj limitat de cunoștințe despre ce înseamnă mediul business, dar cu intenția de a ni le extinde și de a înțelege imaginea de ansamblu, pentru a iniția transformarea noastră în niște adevărate business ladies.

Tocmai de aceea, Business Ladies Club vine în întâmpinarea voastră cu acest eveniment, în cadrul căruia se vor aborda diverse subteme, încercând să cuprindă o sferă cât mai largă a mediului de afaceri actual. Ele au menirea să vă conducă cu pași siguri spre o nouă lume, pe care o veți descoperi prin propriile încercări și experiențe, folosindu-vă de curiozitatea, curajul și puterea feminină din interiorul vostru.

Informațiile și micile sfaturi pe care le veți primi pe parcursul evenimentului nu vă garantează succesul, însă felul și intensitatea cu care le veți aplica în viața reală vor fi cele care vor face diferența.”  – declară președintele asociației Gabriela Țepuș

Roxana Hîndorean, managerul acestui proiect spune că „noi putem realiza tot ce ne propunem, dar uneori avem nevoie de cineva care să ne reamintească acest lucru.” 

Tot ce ne dorim de la participantele acestei ediții este să conştientizeze şi să poată afirma în fiecare zi cu deplină încredere, “Da, sunt femeie şi asta spune tot!” Am pregătit multe surprize cu ajutorul partenerilor noști și am adus pentru tinerele doamne și domnișoare cei mai pregătiți speakeri în domeniu.

Veți asculta oameni, care vor veni să vă povestească și să vă răspundă la întrebări legate de:

  • Business plan și inovare socială
  • HR
  • Marketing
  • Branding
  • Negocieri
  • Business Woman

Speakerii acestei ediții sunt:

Oana Țoiu – antreprenor social, trainer, consultant și membru fondator la Global Shapers Bucharest Hub și la Social Innovation Solutions și fost Secretar de Stat la Ministerul Muncii Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice

Andra Pintican – Inspector de Resurse Umane și trainer, manager de resurse umane, recrutăr la VidaXL

Anabela Luca – Managing Director și Online Marketing Consultant la adLemonade – agenție de Performance Marketing.

Mihaela Rus – Președintele și Fondatorul AFA, CEO Vitrina Advertising

Ioana Andrievici – expert negociator, trainer & coach în negociere, autor, speaker motivațional, consilier juridic și antreprenor

Corina Ioana Sterea –  Fondatoare PURE Salon

Înscrierile se pot face prin completarea unui formular, rezervând astfel biletul și locul la eveniment:

https://goo.gl/forms/GjpJLgAZvTi9iBFm1

Costul suportat este de 45 RON pentru studente și 60 de RON pentru nonstudente.

Taxa de participare include:
• Acces la eveniment
• Coffee Break
• Mapă a evenimentului
• Oportunitate de networking unde îți poți găsi noi colaboratori și crea noi legături
• Informații de calitate din partea unor speakeri de renume
• Produse/servicii din partea sponsorilor evenimentului
+ Multe alte surprize

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1096970523820388/

Așadar, fetele din BLC te așteaptă în data de 30 Martie la The Office, Cluj Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de