Uncategorized

Business Ladies Conference revine la Cluj cu ediţia a II-a

business lady cluj

În această toamnă Business Ladies Club revine cu forțe proaspete și vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Business Ladies Conference. Evenimentul va avea loc pe 11 noiembrie la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj.

Această conferinţă va aduce din nou în lumină modele demne de urmat și de admirat – femei frumoase și puternice, ambițioase și visătoare. Femei care și-au dorit mai mult de la propria persoană și care au realizat cât de importantă este imaginea unei femei în societate. Datorită succesului primei ediţii, tinerele voluntare vor să repete succesul și să pună în scenă cea de-a doua ediție. Aceasta din urmă se va bucura de izul poveștilor din copilărie, a basmelor și a minunatelor legende. Tema se sustrage din faptul că: „ne-am născut visători, am crescut cu vise și povești nemuritoare și încă visăm, însă de data asta, visele au o altă materialitate. Copii fiind, adesea eram întrebați „ce dorim să fim când vom fi mari”, ei bine, din acel moment începea călătoria și tot Universul începea să se pună în mișcare ca noi să ne îndeplinim acele vise sau măcar să ne apropiem de ele.

De data aceasta veţi avea ocazia să ascultaţi începutul viselor unor personalități care au reușit să le materializeze într-o poveste unică demnă de apreciat și de luat aminte. Vor fi împărtășite atât reușitele cât și eșecurile care stau în spatele acestor povești, se va ajunge la concluzii precum: „numai munca și tenacitatea vor face dintr-o femeie, una de succes, dar și că temelia tuturor acestor lucruri constă într-un stil de viață echilibrat”.

Așadar, prin această nouă ediție, organizaţie îşi doreşte să ajute nu doar participantele, dar şi membrele sale să-şi depășească limitele pe care unele femei și le impun și totodată să le determine pe acestea să-și descopere adevărata valoare și să-și urmeze visele avute încă de mici copile. Filozofia acestei conferinţe este îmbrăcată de următoarea frază: „Noi credem că în spatele fiecărei reprezentante a frumosului, există un tezaur de potențial, care are nevoie să fie descoperit pentru a putea scoate ce e mai bun din el”.

11 Noiembrie va fi ziua în care vor urca pe scenă femei de succes ale căror povești au prins contur într-o lume a bărbaților. Idei și afaceri care le determină motivația fiecărei zile.

Mai multe detalii: http://goo.gl/UYB9Vu
Event: Business Ladies Conference
Investiția ta? 25 LEI
Deadline înscriere: 06 noiembrie 2015, ora 20:00

 

*Durata evenimentului va fi de 4 ore, în intervalul orar 10:00 – 14:00.Lasă un răspuns

Site creat de