De Vazut

Cadouri de dăruit numai prietenilor apropiați

Cadouri de dăruit numai prietenilor apropiați

Nu toate cadourile sunt egale sub soare. Unele sunt pur și simplu prea personale pentru a putea fi dăruite oricui. Vorbim despre acele daruri pe care doar prietenii foarte apropiați le-ar aprecia. Unele sunt chiar accesibile, altele ar trebui luate în rate fără dobândă* la eMAG. Dar toate sunt rezervate celor pe care-i cunoști cu adevărat.

Espressor

Pe lângă prețul mai piperat, un astfel de cadou mai prezintă o problemă. Nu toți băutorii de cafea se dau în vânt după espresso-ul italian. Este un gust intens, foarte concentrat, pe care mulți îl adoră, dar la fel de mulți îl consideră prea de tot. Trebuie să cunoști foarte bine persoana care ar urma să primească darul. Să fi ieșit la ceva cafele împreună. Să fi fost la respectiva persoană acasă, ca să știi dacă nu cumva are deja un astfel de aparat sau dacă preferă cafeaua preparată la filtru.

Stepper

Este un cadou cu trei variante de reacții. Poate fi privit drept un dar foarte util pentru sănătate. Poate fi văzut drept o glumă bună, dar cu un strop de adevăr. Sau poți s-o dai în bară pentru că destinatarul se simte jignit. A treia variantă este și cea mai probabilă. Numai dacă mergi cu un astfel de dar la un prieten mai apropiat decât rudele, va fi cu adevărat apreciat. E valabil și pentru gantere, mingi de fitness sau alte instrumente care-ți pun fizicul la treabă.

Sisteme audio

Audiofilii sunt specii aparte de oameni. Îi poți surprinde făcând comparație între specificațiile a 4 amplificatoare care par identice. Sau purtând o discuție aprinsă pe tema cablurilor de boxe. Sau ascultând ore întregi de muzică la un sistem audio, pentru a reasculta aceeași muzică la alt sistem audio. E greu să intuiești care este următorea piesă pe care și-o doresc pentru sistemul Hi-fi mereu în schimbare. Pentru că nici ei nu știu foarte bine. Așa că dacă te arunci la astfel de achiziții, e bine să fie pentru o persoană extrem de apropiată, dacă nu chiar frate de sânge.

Accesorii auto

La fotbal, politică și mașini se pricepe toată lumea. Și fiecare are altă părere. De aceea, când vine vorba de jante, anvelope, covorașe de interior, huse de scaune și alte bribrizuri care completează mașina, nu te poți baza pe gusturile proprii. Trebuie să știi foarte exact care sunt preferințele sărbătoritului.

Unele cadouri personale s-ar putea să fie prea personale chiar și pentru prietenii foarte apropiați. Dar orice ai cumpăra, chiar și un voucher de cumpărături, te poți baza pe CardAvantaj. Iei pe loc, plătești treptat și dăruiești relaxat.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 Lasă un răspuns

Site creat de