Sport, Important

Calificare spectaculoasă pentru U-BT Cluj în semifinalele Ligii Naționale

Calificare spectaculoasă pentru U-BT Cluj în semifinalele Ligii Naționale

U-Banca Transilvania a revenit într-o manieră spectaculoasă și a închis seria cu SCM U Craiova, printr-un succes obținut la scorul de 97-94.

Partida a necesitat o repriză suplimentară, iar jucătorii lui Mihai Silvășan au făcut uitat un avantaj de 15 puncte al oltenilor.

În semifinale, ardelenii vor da piept cu Rapid București. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Sunt extrem de fericit pentru această victorie și pentru felul cum am obținut-o. Chiar dacă nu am evoluat prea bine, nu am cedat și am reușit să revenim prin câteva evoluții individuale și printr-o apărare agresivă. Am întors scorul atunci când nimeni nu mai credea. Sunt bucuros pentru felul cum am câștigat. Ne-am calificat, mergem mai departe și vom evolua cu Rapidul în semifinale. Vrem să ne odihnim, apoi să începem să pregătim semifinala. 

Patrick Richard, căpitan U-Banca Transilvania

Cred că am arătat caracter. A fost un sezon lung și dificil până acum, iar noi am demonstrat că nu vrem să renunțăm. La începutul sezonului, când relațiile dintre noi nu erau atât de legate, probabil am fi cedat, fiind conduși la 15 puncte. Ei bine, acum nu a mai fost cazul și am luptat până la final. Am strâns rândurile în apărare, i-am forțat pe craioveni să piardă mingi și am reușit câteva aruncări mari. Victoria din această seară arată multe despre noi, ca grup. Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul, mergem în semifinale și ne apropiem de ceea ce ne dorim cu toții. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi. Haide “U”!Lasă un răspuns

Site creat de