Social & Cultura

Campania „Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat" la Cluj

„Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat”

Campania „Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat” la Cluj

Cabinetul Stomatologic AnaDent în colaborare cu Agenția de Relații Publice D`Avantage Consult organizează în perioada 23 februarie- 8 martie o campanie de responsabilitate socială: „Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat”. Proiectul se află la cea de-a doua ediție și se va derula în Cluj-Napoca cu scopul de a aduce un zâmbet copiilor din zona Bazinul Fizeșului cu ocazia venirii primăverii.

Campania „Prințesa Gărgăriță și Prințul fermecat își caută de îmbrăcat” își propune ca anul acesta să îi aducă în plan și pe băieți, fiind un an bisect. Activitatea campaniei are în vedere responsabilizarea și implicarea comunității clujene în această cauză socială, de ajutorare a copiilor mai puțin norocoși. Pentru a participa la această campanie, pașii sunt la fel ca și în cazul ediției trecute: Cutia Voinicilor se află la Cabinetul ANAdent (P-ța Mihai Viteazu, nr.9, Cluj-Napoca), unde oricine dorește poate să aducă hăinuțe sport sau jucării, potrivite copiilor cu vârsta între 2 și 10 ani. Ediția de anul trecut s-a bucurat de o implicare activă a comunității clujene, iar hăinuțele strânse au ajuns la Țaga, unde o clasă de fetițe au participat și la o lecție despre importanța igienei orale.

Informații complete despre campanie, sunt disponibile pe pagina de Facebook: www.facebook/ANAdent sau pe blogul cabinetului https://cabinetanadent.wordpress.com/.


 

Activitatea Cabinetului Stomatologic AnaDent din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic și tratament stomatologic și anume: stomatologie generală, stomatologie pediatrică, ortodonție, chirurgie oro-dentară, implantologie dentară, protetică dentară, profilaxie și cosmetica dentară. Asigurate și garantate la cel mai înalt nivel de performanță și profesionalism.

Compania D`Avantage Consult este o companie de PR în Cluj Napoca, care oferă consultanţă şi servicii specializate de relaţii publice care să îi ajute în dezvoltarea business-ului şi să crească vizibilitatea afacerii. Comunicarea şi reputaţia sunt două elemente indispensabile, fără de care o companie nu poate supravieţui în acest mediu concurenţial. D’Avantage te ajută să creezi impact asupra publicului tău ţintă, prin strategii creative, instrumente de comunicare eficiente şi o atitudine orientată spre nevoile clientului.Lasă un răspuns

Site creat de