Studentie

Campanie caritabilă organizată de studenții Facultății de Istorie și Filosofie din Cluj

Campanie caritabilă organizată de studenții Facultății de Istorie și Filosofie din Cluj

Consiliul Studenților din Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai organizează, în perioada 4-8 decembrie, cea de a VI-a ediție a campaniei caritabile „Ajută-ne să ajutăm!”.

La standul amplasat de studenți la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” vor putea fi achiziționate cărți de la trei edituri diferite, precum și produse artizanale, urmând ca sumele obținute din vânzare să fie folosite pentru a ajuta copiii unor familii cu venituri reduse din Cluj-Napoca să simtă bucuria sărbătorii de Crăciun.

„Campania implică studenții Facultății de Istorie și Filosofie a UBB în acțiuni de voluntariat pe o perioadă de 5 zile, demonstrând încă o dată că activitatea Consiliului Studenților este mai mult decât reprezentare studențească”, spun organizatorii evenimentului realizat în colaborare cu Asociația „Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca, asociație care desfășoară acțiuni caritabile pe toată durata anului.

Campania „Ajută-ne sa ajutăm!” se va desfășura în perioada 4 – 8 decembrie 2017, în intervalul orar 9.00-16.00.Lasă un răspuns

Site creat de