Social & Cultura

Campanie inedită de 8 Martie la Cluj: oferă emoție, adoptă un căţel!

Campanie inedită de 8 Martie la Cluj: oferă emoție adoptă un căţel!

Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca a iniţiat o campanie inedită.

Aceştia ne propun ca de 8 Martie să nu dăruim simple cadouri, ci să facem şi o faptă bună: să adoptăm câte un căţel fără stăpân, pe care să îl dăruim femeilor dragi din viaţa noastră.

Oferă-i soției, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou, de 8 Martie.

Dacă nu știi cum să faci, îți dăm o mână de ajutor. Ți-i prezentăm pe Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy . Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, din subordinea RADP. Sunt cadoul ideal, plin de emoție, pe care poți să îl oferi. Cu această ocazie faci și gestul nobil de a salva un suflețel de câine.” au transmis cei de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca.

Cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS)”, spune Cristian Pop, medic veterinar la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Programul cu publicul al Centrului de pe str. Bobâlnei nr. 65 este de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00, miercuri între orele 07:00 – 17:00 , iar actele necesare pentru adopția unui câine sunt: act de identitate, adeverința de angajat și act de spațiu.

Dai like fotografiilor cu căței, pe Facebook? Dă like și unui câine adevărat, care o va face fericită pe soția, iubita sau fiica ta!

Campanie inedită de 8 Martie la Cluj: oferă emoție adoptă un căţel!Lasă un răspuns

Site creat de