Sport

Campionatele Internaționale de Atletism ale României se desfăşoară la Cluj-Napoca

Campionatele Internaționale de Atletism ale României se desfăşoară la Cluj-Napoca

In perioada 2-3 iunie, va avea loc pe Cluj Arena o nouă competiție de top cu participare internațională: Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

Astfel, pe stadionul simbol al Clujului vor fi organizate, pentru a treia oară, Campionatele Internaționale de Atletism ale României, una dintre cele mai vechi și mai apreciate competiții atletice de profil din lume.

Cei prezenți vor avea ocazia să-i urmărească concurând pe pista modernă a Cluj Arena pe unii dintre cei mai titrați atleți români, precum Alina Rotaru (campioană universitară în 2017 la săritura în lungime), Andreea Panţuroiu (campioană europeană U23 în 2017 la triplu salt) sau pe Andrei Gag (vicecampion mondial de sală la aruncarea greutăţii), care vor asigura un spectacol atletic de înaltă ținută, alături de zeci de sportivi de top.

Campionatele Internaționale de Atletism ale României au o istorie extrem de bogată, de 62 de ediţii, scopul celei cu numărul 63 fiind și acela de a deschide calea Grand Prix-urilor de atletism organizate în România. Competiția din acest an va avea cca. 20 de probe, dintre cele mai apreciate – 100 de metri, săritura în înălțime, triplusalt, aruncarea greutății, ștafetă, 5000 de metri, etc.

Informații suplimentare referitoare la program, bilete, condiții de acces, pot fi obținute accesând web-site-ul www.internationale.fra.ro.Lasă un răspuns

Site creat de