Sport

Campionatul European de Tenis de Masă din 2018 va fi organizat la Cluj-Napoca

tenis de masa cluj

Campionatul European de Tenis de Masă din 2018 (cadeti si juniori) va fi organizat la Cluj-Napoca! Clujul din nou capitala a sportului european, dupa baschet si gimnastica in 2017!

Am avut placerea sa sustin la Budapesta, impreuna cu Federația Română de Tenis de Masă, candidatura Romaniei prin Municipiul Cluj-Napoca, pentru organizarea in 2018 a Campionatului European de Tenis de Masa, cadeti si juniori. Federatia Europeana de Tenis de Masa a anuntat decizia de a adjudeca in favoarea Romaniei, la Cluj-Napoca, organizarea acestui campionat european in 2018. Municipiul Cluj-Napoca a castigat organizarea acestui campionat european in competitie cu orasul Praga, Cehia” a transmis primarul Emil Boc.

La Campionatul European de Tenis de Masă vor fi prezenti aproximativ 1.200 de participanti din 40 de tari.  Ultima organizare de catre Romania a unei competitii europene de asemenea nivel in tenis de masa a avut loc in 1959.

Anul acesta Campionatul European de profil a fost organizat in Croatia, la Zagreb. Orase precum Moscova, Bratislava, Istanbul, Budapesta, Paris, Atena, Ljubljana, Kazan sau Ostrava au organizat in trecut Campionatul European de Tenis de Masa, cadeti si juniori.

Doresc sa multumesc si sa felicit in mod special Federatia Romana de Tenis de Masa si intreaga echipa condusa de dl. Cristinel Romanescu, pentru sustinerea in castigarea organizarii la Cluj-Napoca a acestei prestigioase competitii sportive europene.

Din echipa de sustinere a candidaturii au mai facut parte doamna Beatrice Romanescu, PR & Marketing Manager Federatia Romana de Tenis de Masa si doamna Anne Raduta” a adaugat edilul municipiului Cluj-Napoca.

In 2017 se va desfasura la Cluj-Napoca atat Campionatul European de Baschet cat si Campionatul European de Gimnastica.Lasă un răspuns

Site creat de