Social & Cultura

Când este cazul să schimbi piesele caroseriei maşinii şi la cine poţi apela?

caroserie auto

Un autoturism este destul de greu de intretinut, nu numai din punctul de vedere al combustibilului si al schimbului de ulei sau de piese de motor, al verificarilor periodice si al platii asigurarii auto, ci si din punctul de vedere al achizitionarii si al schimbului de piese de caroserie auto. Sunt situatii in care unele mici incidente care au loc in parcari sau tamponarile care se pot petrece in trafic necesita schimbarea elementelor de caroserie.

In acest caz, conducatorii auto trebuie sa apeleze la specialistii Secco Center pentru a face o buna investitie. Acest magazin online comercializeaza numai piese si elemente de caroserie noi, spre deosebire de companiile de dezmembrari auto.

Cei care cauta elemente de caroserie VW Passat  sau orice alta marca pot apela cu incredere la acest magazin online care ofera chiar si garantie la produsele achizitionate.

Principalele motive pentru a schimba elementele caroseriei masinii

Unul dintre cele mai importante motive pentru care conducatorii auto cauta piese de caroserie pentru autoturismele pe care el conduc este implicarea in accidente auto. Un accident auto se poate intampla din neatentia unuia dintre soferi, a ambilor soferi, din motive independente de conducatorii auto, din cauza animalelor fara stapan, a gropilor de pe sosele, a pietonilor care trec prin locuri interzise sau a altor factori ce pot produce defectiuni si stricaciuni grave la unul dintre elementele caroseriei, fie din fata, fie din spate, la faruri sau la unul dintre sistemele de iluminare si semnalizare.

De asemenea, sunt si mici incidente care se petrec in parcarile foarte aglomerate si care se soldeaza cu lovirea aripii din fata sau din spate a masinii sau chiar cu spargerea unui far sau care necesita inlocuirea oglinzilor laterale a propriei masini sau ale masinii avariate. Motivele pentru care conducatorii auto cauta piese de caroserie de schimb sunt numeroase, insa important este locul de unde le achizitioneaza pentru a fi siguri de investitia facuta.

Pericolele achizitionarii pieselor auto de caroserie din dezmembrari

Piesele auto pentru elementele de caroserie mai ieftine se gasesc, intr-adevar, la firmele de dezmembrari.

Insa nimeni nu ofera garantia ca piesa achizitionata va rezista in timp, nu prezinta deja un defect sau ca elementul de caroserie nu este foarte uzat, astfel incat sa nu mai faca fata cerintelor de pe sosea. Cea mai buna solutie ramane achizitionarea de piese auto, precum elementele de caroserie, dintr-un magazin de incredere, care ofera inclusiv garantie pentru produsele oferite.

Avantajul pieselor de caroserie originale este ca se potrivesc fara probleme pe masina pentru care sunt achizitionate, putand fi comandate direct pe cod, in functie de seria caroseriei, avand o calitate superioara.

Un posibil dezavantaj il reprezinta pretul, insa conducatorii auto vor realiza ca isi vor recupera investitia in timp, deoarece nu mai trebuie sa ajunga la un alt compromis si sa cumpere si sa monteze inca o data piesa. Piesele aftermarket sunt un compromis bun intre calitate si pret, insa, din multe puncte de vedere, nu se compara cu cele originale.



Lasă un răspuns

Site creat de