IT

Când este eficient Power Bi?

Power Bi

Căutarea unei soluții Power BI  simple și integrate este primul pas spre eficienţă.  Power BI se caracterizează printr-un nivel ridicat de ușurință în utilizare și intuitivitate. Introducerea Power BI este, de asemenea, foarte simplă și ușoară pentru IMM-uri. Power BI poate fi operat ca o soluție „independentă” , dar poate fi încorporat și în soluții Microsoft Dynamics, cum ar fi Business Central. Acest lucru permite efectuarea unei evaluări exacte a unui context.

Ce oferă aplicaţia Power BI

În crearea rapoartelor individuale Power BI vă oferă o gamă largă de vizualizări, dintre care cele mai multe sunt cunoscute din Excel și pot fi utilizate intuitiv. Utilizatorul însuși poate creea evaluări în versiunea desktop „Power BI Desktop”.

În dorinţa unui proces ghidat cu ajutor contextual în crearea rapoartelor, Power BI ajută la crearea rapoartelor de la A la Z. Îndată selectată sursa de date, apărea ghidarea prin proces pentru a selecta sursa de date potrivită dintr-o listă lungă de surse de date standardizate și conectori. O diagramă de rețea poate fi, de asemenea, generată pentru modelarea datelor pentru a mapa dependențele. (de exemplu, relațiile 1: n). Crearea cifrelor cheie „Măsuri rapide” este, de asemenea, ușurată de sistem prin faptul că se poate alege dintr-o gamă largă de formule utilizate frecvent. Dacă apare confuzia în utilizarea grafică interactivă, Power BI oferă acum opțiunea de a reveni la vizualizarea originală (setarea filtrului). Un alt punct culminant al Power BI este analiza abaterilor direct de la grafică. Creșterile și scăderile în timp sunt evaluate automat și explicațiile posibile derivate din corelarea valorilor.

În cazul în care nu se doreşte îngrijorarea cu privire la aspectul raportului, Power BI preia proiectarea rapoartelor pe baza identității corporative. Power BI are diverse funcții care susțin  designul. Chiar și fără instrucțiuni speciale, Power BI se asigură că colorarea are un contrast ridicat. Dacă rapoartele trebuie să se bazeze și pe identitatea corporativă a companiei, este recomandabilă înregistrarea CI o dată într-un design specific. Acest aspect predefinit poate fi utilizat ulterior în toate rapoartele nou create.

În dorinţa de a ştii cine foloseşte evaluările şi rapoartele, Power BI generează automat statistici pe baza valorilor de utilizare. Aceasta poate fi utilizată, de exemplu, pentru a arăta rangul unui anumit raport. În acest fel, se poate că de exemplu, să se identifice rapoarte care sunt foarte rar utilizate și să se pună la îndoială critic utilizarea ulterioară a acestor rapoarte.

Avantaje Power BI

Power BI vine cu numeroase funcţii şi aspecte interesante care ajută la personalizarea eficientă a informaţiei astfel încât la utilizatorul final să ajungă cele mai bune soluţii şi informaţii, pentru că şi utilizatorii sau cei care primesc aceste informaţii să le poată utiliza uşor. Este important de menţionat aici faptul că aceste aplicaţii sunt special concepute pentru toate firmele pentru care contează extrem de mult imaginea de brand. În sensul acesta, fiecare persoană va primi rapoarte şi statistici cu elementele de branding pe ele, astfel încât să înţeleagă identitatea companiei de la care provine raportul.

Fotografie creată de Djordje Petrovic, de la PexelsLasă un răspuns

Site creat de