Timp liber, Important

Caravana Coca Cola a ajuns la Cluj

Caravana Coca Cola a ajuns la Cluj

Caravana Coca Cola a ajuns la Cluj.

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în oraşele din România odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola.

Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

Caravana Coca-Cola în Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanta, Suceava, Iaşi, Galaţi, Târgu Jiu şi Piteşti unde îi va aştepta pe toţi cei care vor să se bucure de atmosfera de Crăciun într-o atmosferă festivă, plină de surprize.

Caravana Coca Cola Cluj se află în oraşul nostru în 9 şi 10 decembrie.

De la festivalul Caravanei nu vor lipsi:

  • Experienţe senzoriale: disponibile pentru toţi cei curioşi să descopere magia Crăciunului într-o activare mulţi senzoriala inedită.
  • Fotografii în decor de poveste: fotografii care se pot transforma în cărţi poştale personalizate pentru familie sau prieteni.
  • O întâlnire cu Moş Crăciun: ca de fiecare dată Moş Crăciun îi aşteaptă pe cei prezenţi să povestească şi să îşi facă poze împreună într-un decor magic.
  • Colinde: toţi cei prezenţi pot asculta sau chiar cânta împreuna colinde şi alte cântece de sezon, având la dispoziţie versuri din care se pot inspira.

Caravana de Crăciun Coca-Cola a devenit o tradiţie îndrăgită care aduce familiile şi comunităţile locale împreună pentru a se bucura de magia Crăciunului.

Anul acesta, mai mult ca oricând, sărbătorim spiritul Crăciunului!

Programul complet al Caravanei Coca-Cola îl găsiţi aici.2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de