Timp liber

Caravana Filmelor NexT la Cluj: scurtmetraje de Oscar la iarbă verde, în Iulius Parc

caravana filme next cluj

Pentru a doua oară în Cluj-Napoca, Caravana Filmelor NexT oprește în Iulius Parc, unde timp de două seri, pe 8 și 9 august, spectatorii își pot întinde păturile pe iarbă verde pentru cinema în aer liber. Luni, 8 august, este seara NexT Out in Space, o experiență audiovizuală și o călătorie în alt timp și spațiu care demonstrează că un film SF nu trebuie să fie lung ca să fie captivant. Marți, 9 august, cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film și câștigătorul Premiului Oscar în 2016 sunt proiectate la NexT Oscars Night.

Marți, 9 august, cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film și câștigătorul Premiului Oscar în 2016 sunt proiectate la NexT Oscars Night:

  • Ave Maria (Basil Khalil, Palestina/ Franța/ Germania, 2015, 15’)
  • Shok (Jamie Donoughue, Marea Britanie/ Kosovo, 2015, 21’)
  • Totul va fi bine / Alles Wird Gut (Patrick Vollrath, Germania / Austria, 2015, 30’)
  • Bâlbâitul / Stutterer (Benjamin Cleary, Marea Britanie, 2015, 12’) – câștigător al Premiului Oscar 2016
  • Ziua unu / Day One (Henry Hughes, Danemarca, 2016, 14’)

După Cluj-Napoca, traseul continuă la Brașov (11 – 12 august, Aleea de sub Tâmpa), Sfântu Gheorghe (13 – 14 august, Parc Elisabeta), Sinaia (15 – 16 august, Parc Dimitrie Ghica), Timișoara (17 – 18 august, în spatele Muzeului Banat), Arad (19 – 20 august, Parcul Eminescu), Oradea (22 – 23 august, Parcul Cetății).  Cea de-a treia ediție a evenimentului continuă misiunea Caravanei de a aduce filmele NexT mai aproape de un public nou, din afara Bucureștiului, în orașe unde filmele de scurtmetraj sunt rareori difuzate, iar opțiunea cinematografelor în aer liber lipsește. Şi în acest an, accesul la proiecţiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT este gratuit.

 


Programul complet al caravanei poate fi accesat pe: http://caravananext.ro/

Călătoria Caravanei Filmelor NexT pe pagina de Fb:  https://www.facebook.com/caravananext/

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.Lasă un răspuns

Site creat de