Social & Cultura

Care este cea mai bună consolă de jocuri pentru copii?

consola de jocuri pentru copii

Fie că vă doriți portabilitate, realitate virtuală sau jocuri pentru familie, noile console de jocuri pentru copii oferă o gamă de opțiuni care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Dacă copiii dvs. sunt la vârsta la care vă gândiți să cumpărați o consolă de jocuri, acum ar putea fi momentul potrivit. Fie că doriți realitatea virtuală imersivă a Sony PlayStation sau portabilitatea Nintendo Switch, consolele actuale oferă mai mult realism, interactivitate și flexibilitate decât orice jocuri de societate. Întrebarea rămâne totuși: ce consolă este cea mai potrivită pentru nevoile familiei dvs.?

Cea mai bună pentru familiile cu copii mici: Nintendo Switch/Switch Lite

Cu jocuri pentru copii precum Animal Crossing: New Horizons, Super Mario Party și Ring Fit Adventure, precum și pachete de activități interesante, cum ar fi Labo Toy-Con Variety Kit, Nintendo își menține poziția de cea mai bună opțiune pe care familiile o pot folosi împreună.

Switch funcționează atât ca o consolă staționară care se conectează la televizor, cât și ca un dispozitiv de joc portabil cu două controlere încorporate și un ecran tactil. Pe de altă parte, recent lansatul Switch Lite folosește aceleași jocuri ca și Switch, dar este strict o stație portabilă, concepută doar pentru jocuri în deplasare. În timp ce librăria Switch oferă partea sa de jocuri mature, consolele includ controale parentale, astfel încât vă puteți ajuta copiii să reglementeze utilizarea acestora.

Cele mai bune pentru preadolescenți și familii: Microsoft Xbox One S și Sony PlayStation 4

Poate că acestea sunt consolele de bază de la Microsoft și Sony, dar sunt totuși foarte puternice și rulează toate jocurile pe care puteți pune mâna. Unul dintre marile avantaje este că puteți găsi adesea aceste aparate la pachet cu câteva jocuri pentru copii pe care să le jucați împreună cu sistemul. Xbox One S este o alegere mai bună pentru familiile care dețin deja o mulțime de jocuri Xbox, deoarece va reda unele titluri Xbox 360. Dacă v-ați săturat de discurile care aglomerează lucrurile, luați în considerare consola Xbox One S All-Digital Edition, care vă stochează toate jocurile în cloud. PS4, în schimb, oferă acces la jocurile PS3 mai vechi prin intermediul magazinului său digital și al serviciului PS Now.

Bineînțeles, jocurile violente precum Resident Evil 3, Red Dead Redemption 2 și Wolfenstein: Youngblood sunt disponibile pentru fiecare dintre ele, dar la fel sunt disponibile și titluri pentru familii precum The Lego Marvel Collection, Madden NFL 21 și The Jackbox Party Pack 7. În plus, ambele sisteme conțin controale parentale cu setări de familie personalizabile pentru a controla timpul petrecut în fața ecranului și limitele de achiziții, precum și filtre de conținut pentru a bloca jocurile nepotrivite pentru copii.

Cel mai bun pentru preadolescenți, adolescenți și jucători serioși: Microsoft Xbox Seria X, Microsoft Xbox Seria S, Sony PlayStation 5, Sony PlayStation Pro, Sony PlayStation VR

Dacă puștii dvs. sunt cu adevărat pasionați de jocuri pentru copii, atunci aceste console sunt cele mai bune – dacă nu chiar singurele – alegeri. La limita superioară a gamei de prețuri și a funcțiilor avansate se află Xbox Series X și PlayStation 5, care sunt ultra-rapide și oferă o grafică super-realistă.

Microsoft a dezvăluit două sisteme în noiembrie 2020: Xbox Series X, și mai micul Series S. Deși ambele pot reda cele mai recente titluri, Series S a fost conceput pentru a fi complet digital – fără unitate de disc – în timp ce Series X a fost conceput pentru a fi cea mai puternică consolă de jocuri realizată vreodată. Ambele au beneficiat de dedicarea Microsoft pentru compatibilitatea retroactivă, ceea ce înseamnă că orice joc cumpărat pentru orice consolă Microsoft poate fi jucat pe oricare dintre aceste aparate.

Cel mai puternic sistem Sony de până acum, PlayStation 5, a fost lansat și el în noiembrie 2020, devenind unul dintre cele mai căutate sisteme în acel sezon de sărbători. Acesta putea reda atât jocurile PlayStation 4, cât și cele mai recente lansări pentru sistem, și putea prezenta imagini la rezoluție 4K, ceea ce înseamnă că jucătorii au primit imagini uluitoare în timp ce jucau cele mai recente lansări.

Rețineți că, deși există o mulțime de jocuri pentru fiecare consolă concepute pentru adolescenți și mai tineri, marea majoritate a jocurilor Xbox și PlayStation sunt intense și mature. Dar există totuși o mulțime de titluri care să facă inimile jucătorilor să bată, fie că este vorba de ritmul maniacal din Just Dance 2021, de cursele off-road din Dirt 5 sau de zgomotul de stadion din FIFA 21.Lasă un răspuns

Site creat de