Din Zona

Care este cea mai buna modalitate de a transforma utilizatorii de Internet in clientii afacerii tale

Care este cea mai buna modalitate de a transforma utilizatorii de Internet in clientii afacerii tale

Prezenta online este totul pentru proprietarii de afaceri din zilele noastre. De aceea, majoritatea detinatorilor unui business se orienteaza catre mediul online pentru a obtine mai mult profit. Exista o serie de strategii diferite utilizate in marketingul online, iar una dintre cele mai importante o reprezinta SEO. Search Engine Optimization (SEO) sau Optimizarea Motoarelor de Cautare ofera o noua abordare a modului traditional de marketing, ceea ce duce la obtinerea de  rezultate rapide. Este o abordare orientata spre rezultate.

Prin metodele traditionale de marketing, adica cele offline, este dificil sa ajungeti la publicul tinta sau sa atrageti mai mult trafic pe site-ul afacerii voastre, motiv pentru care toata lumea apeleaza astazi la agentiile SEO.

Pe scurt, SEO te ajuta ca site-ul tau sa fie vizitat de cat mai multe persoane, care se pot transforma in viitori clienti. Acest lucru se intampla gratie unei pozitionari bune a site-ului tau pe primele pagini ale motoarelor de cautare: Google, Yahoo, Bing etc. Daca va intrebati de ce este atat de important sa ajungi in prima pagina Google, iata trei argumente puternice: 93% din toate experientele online incep cu un motor de cautare, in 68% din cazuri acel motor de cautare este Google – in Romania procentul depaseste 95%, iar cei mai multi utilizatori de Internet nu au rabdare sa caute mai departe de prima pagina a Google.

Beneficii ale serviciilor SEO:

  1. Raspandirea rapida a informatiilor:

Este imposibil sa mergi din om in om sa le vorbesti tuturor despre produsele sau serviciile firmei dumneavoastra. Cu SEO puteti distribui cu usurinta informatiile despre business-ul dvs si puteti anunta cu usurinta clientii despre noile dvs. produse. Puteti, de asemenea, sa informati clientii atunci cand anumite produse sunt disponibile sau nu.

  1. Duce la crestere „brand awareness”-ului:

Pe scurt, brand awareness-ul sau notorietatea de brand inseamna ca brandul tau este vizibil si usor de recunoscut. Adica, va putea fi identificat si recunoscut cu usurinta. Cumpararea unui produs are loc dupa ce consumatorii devin constienti de el, ceea ce face notorietatea de brand unul dintre cei mai puternici indicatori de marketing. Gratie SEO, publicul va cunoaste avantajele si dezavantajele pe care le ofera produsele sau serviciile firmei dvs, si atunci puteti obtine automat mai multa incredere din partea clientilor.

  1. Creeaza mai mult trafic:

Cand utilizatorii incep sa se increada in brandul dvs., atunci traficul de pe site-ul dvs. va creste automat. Chiar daca traficul nu va va aduce bani, sansele ca o mare parte dintre vizitatorii site-ului sa devina clientii dvs sunt foarte mari atata timp cat vei beneficia de servicii SEO profesionale, menite sa selecteze cu grija publicul tinta.

  1. Construiti o conexiune puternica cu clientii:

Prin promovarea business-ului dvs in mediul online, va puteti conecta cu usurinta si cu clientii. Acest lucru va va ajuta sa aflati mai multe despre clientii dvs. Puteti obtine cu usurinta legatura cu acestia sau puteti afla ce produse prefera si ce nu le place.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de