Social & Cultura

Care este rolul unui consultant financiar? Află cum te poate ajuta

Care este rolul unui consultant financiar? Află cum te poate ajuta

Când vine vorba de gestionarea banilor, de a construi şi elabora un plan eficient pentru îndeplinirea obiectivelor financiare, este foarte benefic să optăm pentru servicii de consultanţă financiar-bancară.

Ştim cât de greu şi anevoios poate fi procesul obţinerii unui împrumut de la bancă, de la timpul petrecut pentru a găsi un credit potrivit, până la energia care trebuie investită în tot acest proces. Indiferent că doreşti un credit de nevoi personale, un credit ipotecar pentru a renova sau a cumpăra locuinţa visurilor tale sau pur şi simplu ai nevoie de un credit pentru persoane juridice din dorinţa de a investi în ideea ta de afacere, ori pentru a-ţi dezvolta afacerea, Imperacredit poate să îţi ofere sprijin pe tot parcursul acestui proces.

Imperacredit este o companie de consultanţă financiar-bancară, cu o vechime de peste 3 ani în domeniu. Echipa Imperacredit este formată din specialişti din domeniul financiar şi juridic, care s-au unit din dorinţa de a găsi soluţii la problemele pe care clienţii le întâmpină în relaţia cu instituţiile bancare din România.

Misiunea noastră este exprimată chiar de sloganul nostru – Construim viitorul împreună! – adică aceea de a fi un partener de încredere şi de a contribui într-un mod pozitiv la viitorul fiecărui client.

Cu ce te putem ajuta?

  1. Ştergere din Biroul de Credit
  2. Consultanţă financiară
  3. Servicii de creditare (credit pentru nevoi personale, credit ipotecar sau credit pentru persoane juridice)

Ştergerea din Biroul de Credit, în cazul în care ai istoric negativ, este absolut necesară în momentul în care doreşti să obţii un împrumut de la o bancă. Echipa Imperacredit, cu o disponibilitate 24/7, te poate ajuta să verifici gratuit istoricul negativ din biroul de credit. În cazul în care ai un istoric negativ, îl putem şterge conform normelor europene de protecţie a datelor (GDPR). Ulterior prin consultarea cu unul dintre specialiştii din echipa noastră, se poate opta pentru un nou credit, care se potriveşte nevoilor şi situaţiei financiare a fiecărui client.

Imperacredit oferă gratuitate pentru clienţii care doresc să afle dacă sunt eligibili pentru un anumit tip de credit. Astfel indiferent că îţi doreşti un credit de nevoi personale, un credit ipotecar sau un credit pentru persoane juridice, echipa Imperacredit îţi stă la dispoziţie cu cele mai bune soluţii şi variante de creditare de la peste 15 unităţi bancare.

Echipa Imperacredit îţi face viaţa mai simplă şi se ocupă de situaţia ta din Biroul de Credit, te ajută cu consultanţă financiară şi te ajută în procesul de creditare, lăsându-ţi timp pentru a-ţi concentra atenţia şi efortul pe viaţa de zi cu zi.

Ne concentrăm atenţia spre nevoile si dorinţele clienţilor şi de aceea înţelegem că informaţia uşor de înţeles este o nevoie a acestora, astfel ne asigurăm că echipa noastră poate să explice în termeni simpli tot procesul de creditare.

Experienţa şi reputaţia impecabilă sunt cartea de vizită a echipei Imperacredit, pe lângă toate acestea oferim promptitudine, suport la fiecare pas, transparenţă şi calitate în ceea ce priveşte serviciile.

Contactează-ne şi vei beneficia de un partener de încredere în paşii tăi spre creditare.

Impercredita – Construim viitorul împreună!

Website: imperacredit.ro

Adresă de email: contact@imperacredit.roLasă un răspuns

Site creat de