Din Zona

Care este tendința în achiziția de haine pentru femei în județul Cluj?

Vestity

 Moda este fără îndoială unul dintre capitolele cele mai apreciate de către femei dat fiind faptul că vestimentația este considerată de către acestea drept un mod de conturare al personalitații. Tendințele în ceea ce privește moda sunt destul de schimbătoare, fapt pentru care în fiecare sezon avem acces la game din ce în ce mai diversificate de piese vestimenatare. În plus, magazinele online de profil devin din ce în ce mai numeroase, astfel că am putea spune că moda este din ce în ce mai aproape de fiecare dintre noi.

Conform statisticilor, județul Cluj pare să arate un interes din ce în ce mai accentuat pentru tendințele din modă, mai ales dacă vorbim despre achizițiile online de haine pentru femei. Cel mai mare număr de căutări online cu privire la achizitia de haine pentru femei sunt realizate în  Cluj-Napoca cu un procent de 64,9%, urmat de Turda cu 9,4%, Dej cu 4,4%, Câmpia Turzii cu 3,9% și respectiv Gherla cu un procent de 3,8%. Căutările pe cuvinte cheie precum “Body”, “Pantaloni” sau “Bluze” au crescut în acest an cu un procent de 40%.

În același timp însă, putem observa faptul că tendința de a realiza aceste căutări de pe un dispozitiv mobil este din ce în ce mai accentuată, 36,9% dintre căutări realizandu-se exclusiv prin intermediul unui dispozitiv mobil. Căutările realizate de pe un desktop totalizează un procent de 51%, în timp ce numărul căutărilor realizate de pe o tabletă a ajuns la 12,2%.

Din punctul nostru de vedere, unul dintre motivele principale care au dus la o creștere atat de spectaculoasă a căutărilor și implicit a vânzărilor realizate de către magazinele online se datorează dezvoltării comerțului online, dar și faptului că oamenii capătă din ce în ce mai multă încredere în serviciile și produsle oferite de către magzinele online. Totodată, un magazin online am putea spune că este mult mai la îndemână, mai ales atunci când vorbim despre un domeniu atât de schimbător precum moda. În viitor preconizăm faptul că magazinele online de piese vestimantare vor deveni principala modalitate de achiziție a produselor vestimenatare” a declarat Turean Ioan, administrator al magazinului online Vestity Outlet.

Conform ultimelor statistici, această tendință de a cumpara piese vestimantare online se va accentua și mai mult în viitorul apropiat dat fiind faptul că vorbim despre o piață aflată într-o continuă dezvoltare, iar tot mai multe branduri de renume aleg să investească în deschiderea de noi magazine în România.Lasă un răspuns

Site creat de