Din Zona

Care este topul celor mai căutate site-uri de anunțuri online gratuite în județul Cluj?

site vanzare

 Cumpărăturile online au devenit fără doar și poate un stil de viață în condițiile în care petrecem din ce în ce mai mult timp pe site-uri de specialitate conform statisticilor recente realizate în acest sens. Dezvoltarea comerțului online din ultimii ani a fost un factor care a determinat lansarea a numeroase site-uri de anunțuri online gratuite care au devenit în scurt timp populare atât în rândul cumpărătorilor, precum și în cel al vânzătorilor. Aceste site-uri reprezintă astăzi principala formă de vânzare și cumpărare online a produselor și serviciilor. Pe lângă acest aspect, tot mai multe companii aleg să utilizeze astfel de site-uri atunci când vor sa-și vândă serviciile și produsele, rapid și eficient.

Conform statisiticilor, unul dintre cele mai populare site-uri cu anunțuri online este fără îndoială Olx.ro, site care până în prezent a reușit să atragă atenția a milioane de internauți. Statisticile din domeniu indică faptul că numărul căutărilor online pentru această platformă au crescut în acest an în județul Cluj cu aproximativ 49,1% spre deosebire de anul precedent. Lajumate.ro este de asemenea o platformă de anunțuri online gratuite care a devenit extrem de populară atat în rândul cumpărătorilor, precum și în cel al vânzătorilor. Dacă aceste platforme au devenit populare în scurt timp prin simplu fapt că oferă posibilitatea utilizatorilor de a adăuga anunțuri de tot soiul în mod gratuit, alte platforme precum www.negociat.ro au devenit populare prin intermediul adăugarii de către utilizatori a unor anunțuri amuzante, precum vânzarea de conturi Pokemon Go.

Site-urile cu anunțuri online gratuite reprezintă la ora actuală una dintre cele mai simple modalități de a vinde sau de a cumpăra un produs. Factorul principal care a dus la popularizarea acestor platforme este dat de faptul că utilizatorii au posibilitatea de a adăuga anunțuri în mod gratuit, însă totodată, aceste platforme le ofera utilizatorilor și siguranță atunci când fac cumpărături prin intermediul acestor site-uri. În ceea ce privește viitorul acestor site-uri, estimăm faptul că acestea vor deveni și mai populare dat fiind faptul că din ce în ce mai multe companii aleg să utilizeze aceste platforme pentru a-și comercializa serviciile și produsele” a declarat Căta Simion, general manager al companiei care deține site-ul https://www.negociat.ro

Lansarea aplicațiilor dedicate pentru aceste site-uri a reprezentat de asemenea un factor care  a dus la o creștere atât de importanta a numărului de căutări. Conform statisticilor, aproximativ 26,6% din numărul întreg de căutări este realizat prin intermediul unui dispozitiv mobil, iar specialiștii sunt de părere că acest procent va crește și mai mult până la sfârșitul acestui an pe fondul popularizării acestor aplicații.

 Lasă un răspuns

Site creat de