Uncategorized

“Care-i fruntea?” – spectacol caritabil la FSEGA Cluj

12291076 975713639134105 8231378730696261930 o e1448877778263

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc vă așteaptă să luați parte la cea de-a IX-a ediție a spectacolului caritabil “Care-i fruntea?” desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din data de 9 decembrie!

Ca în fiecare an dorim să surprindem în preajma sărbătorilor de iarnă un moment autentic românesc bogat în tradiții și emoții. Scopul nostru este acela de a-i stârni pe cei din jurul nostru să își etaleze cu mândrie obiceiurile și porturile populare. Evenimentul este presărat cu o serie de momente inedite conturate de voluntarii OST-ului care caută să evidențieze autenticitatea a trei zone etnografice din România (Ardeal, Moldova, Maramureș) dar și o licitație de produse tradiționale în schimbul unor donații. În spatele acestui spectacol misiunea noastră este aceea de a strânge donații pentru diferite cazuri sociale. Cu alte cuvinte noi ne propunem să sărim în ajutorarea Centrului de servicii sociale „Sfânta Veronica”, în cadrul căruia funcţionează o casă de tip familial destinată ocrotirii copiilor în regim săptămânal, Centrul de formare a deprinderilor pentru viaţă independentă, Casa specială „Sfântul Nectarie”, Centrul maternal destinat adăpostirii temporare a mamelor care, se confruntă cu situaţii de criză, neavând casă sau fiind alungate cu copiii. Totodată dorim să facem donații Căminului pentru bătrâni „Sfânta Maria”, care are ca scop ocrotirea în regim rezidenţial a persoanelor vârstnice.

Cei dornici de a lua parte la o seară de colinde alături de invitații noștri Irina Someșan, Angela Mandrusca, Crucița Cistelecan și ansambluri de dans popular, însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale, sunt așteptați la acest eveniment începând cu ora 18:30 în Aula FSEGA, intrarea fiind liberă.

Vă așteptăm cu mare drag !

<<No,…viniți?>>” transmit organizatorii evenimentului.

 

 0 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de