Timp liber, Important

“Care-i Fruntea?” – spectacol tradiţional de Crăciun la Cluj

“Care-i Fruntea?” - spectacol caritabil de Crăciun la Cluj

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc – OST din Cluj vă invită la spectacolul ”Care-i Fruntea?” să cunoaștem „fruntea” țării în An Centenar.

Evenimentul va avea loc în data de 12 decembrie, de la ora 18:00, în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Spectacolul va fi axat pe competiția dintre trei zone etnografice ale României: Ardeal, Maramureș și Moldova.

Fiecare zonă este formată din voluntarii OST, încercând cum știu ei mai bine să pună în valoare zona pe care o reprezintă printr-un moment artistic format din dans, scenetă și colindă, toate acestea unindu-se într-o atmosferă plăcută, asemănătoare cu vizitele la bunica.

Agenda spectacolului este completată de interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice profesioniste printre care se numără Alexandru Brădățan, Ancuța Timiş și Ansamblul Mărţişorul.

Fiind în preajma Crăciunului ne dorim să oferim o rază de lumină unor oameni mai greu încercați de soartă, așa că în timpul spectacolului vor fi sesiuni de licitații, iar toți banii strânși vor fi donați unei cauze nobile.

Pachetele scoase la licitație conțin, printre altele, cozonaci, borcane cu dulceață sau zacuscă, aduse din cămara bunicilor voluntarilor OST.

Ne dorim ca de Sărbătoarea Crăciunului fiecare român să fie înconjurat de bucurie și căldură. De aceea, rămânând în atmosfera acestei perioade, ne îndreptăm atenția în acest an către familia Jurcan, din Apahida, care reușește cu greu să facă față greutăților de zi cu zi. Familia este formată din 9 copii cu vârstele cuprinse între 2 luni și 18 ani, mama care are grijă de ei și tatăl plecat în străinătate tocmai pentru a încerca să aducă un venit în plus familiei.

Așa cum acest an este unul important pentru țara noastră, ne propunem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor voastre. Te așteptăm în 12 decembrie, de la ora 18:00, în Aula FSEGA, să petrecem o seară de neuitat, înconjurați de cele mai frumoase obiceiuri și tradiții!” au declarat organizatorii evenimentului pentru cluju.ro..

Intrarea este liberă.Lasă un răspuns

Site creat de