Social & Cultura

Care sunt avantajele pe care le oferă o chiuvetă mobilă

Care sunt avantajele pe care le ofera o chiuveta mobila

Chiuveta mobila este un produs inovator care a venit in sprijinul celor care, din diverse motive, nu se pot racorda la reteaua de canalizare si la apa si nu pot beneficia de apa curenta in zona, sau nu au nevoie sa se racordeze la apa, necesitand o chiuveta pentru o perioada scurta de timp. Sunt mai multe avantaje ce pot fi oferite de chiuvetele mobile si care le fac atat de unice si de apreciate.

O chiuveta mobila poate fi pusa oriunde

Chiuveta mobila poate fi amplasata oriunde, afara sau in interior, si poate fi mutata in functie de necesitati. Spre exemplu, daca ai nevoie de o chiuveta pe care sa o pui langa patul unei persoane imobilizate, cea mai buna solutie este sa utilizezi o chiuveta mobila si nu sa instalezi una clasica in dormitor. Poti face si asta, dar este o munca anevoioasa si costisitoare sa modifici constructia astfel incat sa poti pune o chiuveta clasica acolo. In plus, aceste solutii sunt doar temporare si ulterior va trebui sa elimini chiuveta de aici.

Chiuvetele mobile nu au nevoie de retea de apa sau de canalizare

Chiuvetele mobile functioneaza cu ajutorul a doua rezervoare. Un rezervor a fost special conceput pentru apa curata, in timp ce alt rezervor este special conceput pentru apa reziduala. Nu ai nevoie de apa de la retea si tot ce iti trebuie este curentul electric. Cu ajutorul acestuia, apa va fi pompata din rezervor pentru a curge la robinet. Din fericire cele mai multe zone au acces la curent electric, iar cei care nu au folosesc generatoare.

Cu o chiuveta mobila igiena este mentinuta optim

Toate persoanele trebuie sa se poata spala pe maini in cele mai bune conditii. Cei care nu au apa in casa si trebuie sa iasa mereu afara pentru a se spala pe maini, vor diminua cu mult numarul de spalari pe maini in special pe timpul iernii, cand afara este frig si apa este foarte rece, mai ales atunci cand este scoasa din fantana sau pompata. Pentru a evita aceasta problema, amplasarea unei chiuvete mobile este cea mai buna solutie. Copiii familiei vor invata sa foloseasca corect chiuveta, sa se spele pe maini de cate ori este necesar, iar atunci cand vor ajunge la scoala nu vor fi nevoiti sa intrebe colegii cum ar trebui sa dea drumul la apa, pentru ca fac prima data cunostinta cu o chiuveta clasica.

Adaugant la toate acestea faptul ca o chiuveta mobila poate fi realizata intr-o multitudine de stiluri si culori, astfel incat sa se integreze perfect in decor si sa nu faca nota discrepanta cu acesta, vei obtine cele mai importante avantaje pe care aceste chiuvete le au.Lasă un răspuns

Site creat de